Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au progresat foarte mult! Sper să fie cel mai bun portar al turneului!” Dulca şi Aioani, scoşi în evidenţă după ce au debutat la Jocurile Olimpice

”Au progresat foarte mult! Sper să fie cel mai bun portar al turneului!” Dulca şi Aioani, scoşi în evidenţă după ce au debutat la Jocurile Olimpice

Jocurile olimpice

Comentarii

Reprezentativa condusă de Mirel Rădoi a debutat cu o victorie la turneul de fotbal din cadrul jocurilor Olimpice de la Tokyo.

România s-a impus cu 1-0 în faţa selecţionatei din Honduras. Ciobanu a trimis la finalul primei reprize direct pe poartă din corner, iar mingea fost deviată în plasă de către Oliva, jucătorul din Honduras. 

Marco Dulca şi Marian Aioani au fost printre cei mai buni oameni ai lui Mirel Rădoi. Cei doi au fost în trecut colegi la Târgovişte, dar între timp, portarul în vârstă de 21 de ani a ajuns sub comanda lui Gică Hagi, la Farul Constanţa. 

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Tâgovişte, a vorbit despre evoluţia celor doi jucători. El a declarat că Marco Dulca şi Marian Aioani au progresat foarte mult. De asemenea, tehnicianul Chindiei a specificat că Aioani ar putea deveni cel mai bun portar de la turneu final de fotbal din cadrul Olimpiadei. 

Emil Săndoi: ”Au făcut nişte progrese remarcabile, progrese la care mă aşteptam!”

”Am fost bucuros pentru toată echipa că a obţinut un rezultat pozitiv şi, bineînţeles, că şi pentru ei că am lucrat cu amândoi. Cu Marco am să lucrez şi în continuare, în campionatul acesta. M-am bucurat pentru evoluţia pe care au avut-o, au fost unii dintre cei mai buni jucători de pe teren. Îi felicit pentru că au progresat foarte mult în ultimul an şi şi-au pus amprenta în mod pozitiv pe evoluţia echipei şi pe rezultatul final.

Am lucrat cu Aioani pe finalul campionatului 2019-2020 şi tot campionatul trecut, iar cu Dulca tot campionatul trecut. Au făcut nişte progrese remarcabile, progrese la care mă aşteptam pentru că sunt doi băieţi de caracter şi doi profesionişti, ceea ce este o condiţie esenţială ca să ai rezultate nu numai în fotbal, ci şi în orice domeniu.

Le doresc să se califice cu echipa, să iasă din grupă, pentru că au făcut un pas important. E important să nu pierzi primul meci pentru a rămâne în cărţile calificării. Ei l-au câştigat şi trebuie să gestioneze foarte bine cele două partide şi, de ce nu, sper să-l vedem pe Marian Aioani cel mai bun portar al turneului”, a declarat Emil Săndoi, pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: dulca-aioani-naţionala-chindia 

viewscnt
Articole similare