Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au refuzat oferta Craiovei! Andrei Cristea rămâne la Iaşi, chiar dacă oltenii dădeau 100.000 de euro pentru atacantul de 34 de ani!

Au refuzat oferta Craiovei! Andrei Cristea rămâne la Iaşi, chiar dacă oltenii dădeau 100.000 de euro pentru atacantul de 34 de ani!
Comentarii

În ultimele zile, oficialii din Bănie au luat deja legătura cu cei de la Iaşi în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Cristea! Golgeterul României în sezonul 2010, omul care le-a furat titlul steliştilor în ultimul sezon, e la un pas să ajungă la Craiova.

Ieri a venit şi hârtia oficială pe adresa clubului din Moldova. "Am primit o ofertă oficială de la Craiova pentru Andrei, dar am decis să nu-i dăm drumul. E simbolul echipei. Îi vom prelungi contractul cu un an, până-n 2020, şi apoi intenţionăm să-i oferim un post în cadrul grupării noastre, antrenor sau o funcţie în conducere", a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Din informaţiile pe care Telekom Sport le are, oferta pentru Iaşi de la Craiova era de 100.000 de euro! Andrei Cristea are 94 de goluri în prima Ligă şi 35 de pase decisive pentru colegii lui, acesta fiind şi cel mai prolific fotbalist activ din Liga 1.

Afla mai multe despre: andrei cristeaiasicraiovaofertaliga 1refuz 

viewscnt
Articole similare