Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au stat în chiloţi la imn. Ce înseamnă asta?!”. România U21, pusă la zid după gestul de la EURO 2023 | EXCLUSIV

”Au stat în chiloţi la imn. Ce înseamnă asta?!”. România U21, pusă la zid după gestul de la EURO 2023 | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a debutat cu stângul la EURO 2023, fiind învinsă la scor de neprezentare de Spania. Dacă la pauză era 0-0, golurile ”Furiei Roja” au venit în partea secundă.

Reprezentativa U21 a României a pierdut clar în compania selecţionatei similare a Spaniei, scor 0-3, la debutul în cadrul Campionatului European de tineret din 2023.

Toate golurile au fost marcate în repriza a doua. Alex Baena ’55, Miranda ’62 şi Sergio Gomez ‘90+5 au fost cei trei marcatori.Ca urmare a acestui rezultat, România se clasează ultima în Grupa B a Campionatului European, cu zero puncte, în timp ce Spania este lider, cu trei puncte.

”Au stat în chiloţi la imn. Ce înseamnă asta?!”. România U21, pusă la zid după gestul de la EURO 2023 | EXCLUSIV

La finalul meciului disputat pe Stadionul Steaua-Ghencea, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au asemănat jocul prestat de tricolorii lui Emil Săndoi cu Spania cu cel al naţionalei mari în partida cu Elveţia.

De asemenea, MM a fost deranjat de cum s-au prezentat tricolorii în timpul imnului: ”Ce înseamnă asta?!”.

”Nu aveam speranţe la meciul ăsta. Eu sunt puţin reticent. N-am înţeles un singur lucru... Au venit elegant şi la imn au stat în pantaloni scurţi, cu ciorapi negri, albi. Asta e echipa naţională? Ce înseamnă asta? Chiar nimeni nu poate să se uite la ei? Să le zică să îşi pună pantaloni lungi? La imn nu poţi să te prezinti în chiloţi. Nu arată bine, nu se poate! Nu e normal!”, a răbufnit MM Stoica la Orange Sport. 

Ce a declarat Emil Săndoi după meci:

„Da bineînţeles că ne doream mai mult. Sunt puţin îngrijorat. Parcă am dus lipsă de personalitate. Şi primele două goluri pe care le-am primit... Am avut mingea în posesie. Ne-am speriat nejustificat în anumite faze. 

Nu am avut un control în anumite momente ale jocului. D-asta sunt îngrijorat. E adevărat, Spania e o superechipă. Au demonstrat-o şi astăzi în teren”, a declarat antrenorul naţionalei U21 pentru TVR. 

Mihai Stoica, atac la şefii fotbalului românesc: ”Uite ce echipă au creat. Ne-au dat cu terenul în cap. În orice ţară normală, s-ar fi desfiinţat” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: naţionala românieieuro 2023românia u21mm stoicaspania 

viewscnt
Articole similare