Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au transferat pe bandă rulantă şi vor să rămână în play-off I "Am suferit în primele 22 de etape că nu l-am avut pe Golofca!"

Au transferat pe bandă rulantă şi vor să rămână în play-off I "Am suferit în primele 22 de etape că nu l-am avut pe Golofca!"

FC Botoșani

Comentarii

Preşedintele de onoare al echipei de fotbal FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că gruparea moldoveană a reuşit în această pauză competiţională cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii prin transferurile jucătorilor Cătălin Golofca, Florin Acsinte, Vlad Achim, Mircea Axente şi Bojan Golubovic.

"Am reuşit cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii, este adevărat, toată lumea a remarcat lucrul acesta. Ne-am mişcat chiar foarte repede, ca niciodată. Anul acesta, cred că după FCSB, care nu au probleme de lot, sau Viitorul, suntem echipa care vom începe stagiul de pregătire din Antalya cu jucătorii cu care vom aborda şi campionatul. Timpul e scurt, vom juca din câte ştiu duminică, în data de 4 februarie, acasă cu Juventus. Un meci mult aşteptat de noi", a spus Şfaiţer, conform site-ului oficial al grupării din Botoşani.

Acesta a adăugat că antrenorul Costel Enache are la dispoziţie un lot echilibrat pentru partea a doua a sezonului. "E adevărat că tot timpul doreşti mai mult, dar zic eu că ne-am întărit pe toate compartimentele chiar dacă am cedat doi jucători, golgheterul Laurenţiu Buş şi Mihai Bordeianu. Suntem acoperiţi prin revenirea lui Golofca, în compartimentul ofensiv unde am suferit mult în cele 22 de etape, avem doi jucători cu experienţă care sperăm să se acomodeze cât mai repede în stagiul de pregătire", a precizat preşedintele de onoare al FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc botosanigolofcacornel sfaitertransferuriprezentareenache 

viewscnt
Articole similare