Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au trecut 25 de ani de la moartea lui Mişa Klein. Dominique Klein: ”L-aş vrea pe tata în mişcare, nu împietrit în bronz”

Au trecut 25 de ani de la moartea lui Mişa Klein. Dominique Klein: ”L-aş vrea pe tata în mişcare, nu împietrit în bronz”

Special

Comentarii

A trecut un sfert de secol de la moartea lui Michael Klein, unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut naţionala. Nu a fost uitat de cei care l-au cunoscut, iar din acest an o stauie care îl întruchipează va fi dezvelită la Hunedoara. Klein a decedat la 33 de ani în urma unui atac de cord.

Ioan Andone: ”Mie, şi după 25 de ani mi-e greu să vorbesc despre Mişa la trecut. Sunt momente, e adevărat, că cel mai bun prieten el meu, colegul meu de cameră şi la Dinamo, şi la Corvinul, şi la echipa naţională. Era un om imens, părerea mea. Când spui Corvinul, spui Mişa Klein, e clar”.

Dominique Klein, fiica lui Michael Klein: ”Nu ştiu dacă cineva poate să înţeleagă. L-aş vrea pe tata în mişcare şi nu împietrit în bronz. Dar, cu toate astea, mă bucur că povestea lui şi amintirea lui, şi caracterul lui nu sunt uitaţi”.

Afla mai multe despre: misa kleinioan andonedominique klein 

viewscnt
Articole similare