Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit, au jucat, au plecat! Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, eliminate în primul tur al calificărilor de la Miami

Au venit, au jucat, au plecat! Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, eliminate în primul tur al calificărilor de la Miami

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 103 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, luni, cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5, de germana Laura Siegemund, locul 108 WTA, în turul I al calificărilor turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Siegemund s-a impus după un meci care a durat puţin peste trei ore.

Într-un alt meci din aceeaşi fază a competiţiei, Ana Bogdan, locul 107 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 1-6, 7-5, de sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 94 WTA şi cap de serie numărul 11. Meciul a durat două ore şi 7 minute.

Astfel, numai Monica Niculescu, locul 138 WTA, a acces, luni, în ultimul tur al calificărilor la turneul Miami Open, trecând de sportiva spaniolă Lara Arruabarrena, locul 99 mondial şi favorită 9.

Niculescu a învins-o pe Arruabarrena în primul tur cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4, în aproape două ore.

Pentru un loc pe tabloul principal, Monica Niculescu va juca împotriva sportivei ucrainene Katerina Kozlova, numărul 101 mondial.

Jucătoarele eliminate în primul tur al calificărilor primesc câte un premiu de 3.395 de dolari şi câte două puncte WTA. Calificarea în manşa a doua preliminară este recompensată cu 6.790 de dolari şi 20 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: sorana 

viewscnt
Articole similare