Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit banii la CFR Cluj! Conducerea a dat vestea aşteptată de cei din club | EXCLUSIV

Au venit banii la CFR Cluj! Conducerea a dat vestea aşteptată de cei din club | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Director sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunţat că fotbaliştii au primit câteva veşti bune, recent, pe care jucătorii le aşteptau de ceva timp.

Campioana României e pe primul loc în Liga 1, la distanţă de contracandidatele FCSB şi Universitatea Craiova, iar în Europa e singura echipă care ne reprezintă. Conducerea a luat o decizie importantă. 

Conducerea CFR-ului s-a achitat de promisiuni şi a plătit 

CFR Cluj are un start slab după revenirea lui Dan Petrescu. El a pierdut în Liga 1 şi a plecat fără puncte de la Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupa de Conference League. Totuşi, jucătorii din Gruia au primit o veste bună. 

Bogdan Mara a anunţat plata salariilor restante, dar şi achitarea anumitor prime. "S-au achitat toate datoriile, cele două salarii restante care au fost. A fost achitată şi o parte din prime, deci suntem pe un drum foarte bun", a susţinut oficialul campioanei României pentru Telekom Sport. 

Odată cu schimbarea antrenorului, probabil că Dan Petrescu a pus presiune pe conducerea clubului din Ardeal, pentru a avea linişte şi pentru a evita anumite probleme în cadrul lotului. 

Mara a comentat şi înfrângerea din Europa, de joi seara, şi a tras primele concluzii. Deşi a susţinut că Giedrius Arlauskis revine la CFR Cluj, portarul a anunţat, în presa din ţara natală, că negociază rezilierea contractului. 

Afla mai multe despre: cfr clujbogdan marajablonec cfr clujdan petrescugiedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare