Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit banii la Dinamo. Jucătorii au primit o primă pentru remiza cu Rapid. Cum a fost împărţită suma în vestiar: "Arătăm ca o familie"

Au venit banii la Dinamo. Jucătorii au primit o primă pentru remiza cu Rapid. Cum a fost împărţită suma în vestiar: "Arătăm ca o familie"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo joacă, pe propriul teren, cu Sepsi Sf. Gheorghe, marţi, de la ora 17:30. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Avem o partidă dificilă, cum de altfel sunt toate de acum încolo, cum au fost şi până acum. Ceea ce vreau de la jucători este să mergem pe aceeaşi linie, mă refer la dorinţă, determinare, la realizări, să fim responsabili la situaţiile pe care o să le avem în această partidă, să încercăm să fim o echipă mai compactă, să nu lăsăm spaţii, pentru că întâlnim Sepsi, o echipă cu jucători talentaţi, jucători are au calitate individuală, tehnică foarte bună şi atunci trebuie să fim foarte atenţi.

Avem ultimele două meciuri din acest campionat până începe play-out-ul, în care încercăm să luăm cât mai multe puncte, chiar dacă sunt adversari mai bine cotaţi ca noi, Sepsi şi CFR Cluj. Sunt convins că cei de la Sepsi au o mare dezamăgire că nu au prins play-off-ul. Chiar dacă au pierdut acum cu CFR-ul, au făcut o partidă consistentă, dar nu au reuşit să marcheze. Dar au avut o posesie foarte bună, şi-au creat situaţii, au avut iniţiativa, deci nu o să fie uşor.

Sunt indisponibili Mirko Ivanovski, Răuţă şi Matei şi Igor Jovanovici. Deci sunt patru jucători care sunt indisponibili, plus cei dinainte, Ivanov, Grigore. Încerc ca la ora meciului să aliniez un prim 11 foarte bun, care să poată din punct de vedere medical. Sunt dureri, din ce am discutat cu ei, dar nu dureri care să-i pună afara gazonului o perioadă lungă.

Ni s-a promis după meciul cu Rapid o primă, chiar dacă nu este o sumă exorbitantă. Ceea ce mă încântă este că indiferent dacă jucătorii sunt titulari, rezerve sau în afara lotului, se împarte în mod egal la toată lumea. Asta este un lucru îmbucurător, pentru că vrem şi arătăm ca o familie", a declarat Stoican, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare