Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au venit cu nasul pe sus!" VIDEO | Nistor a rupt tăcerea după victoria cu U Craiova: "Să le închidem puţin gura!" Transferul pentru care îl laudă pe Rednic

"Au venit cu nasul pe sus!" VIDEO | Nistor a rupt tăcerea după victoria cu U Craiova: "Să le închidem puţin gura!" Transferul pentru care îl laudă pe Rednic

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a privit de pe bară ultimele meciuri jucate de Dinamo, fiind accidentat, însă se pregăteşte să revină pe teren şi spune că victoria cu CS U Craiova poate reprezenta un nou încceput pentru roş-albi.

Căpitanul lui Dinamo spune că se aştepta ca jucătorii olteni să privească de sus echipa din Ştefan cel Mare şi s-a arătat deranjat de atitudinea oamenilor lui Devis Mangia. Nistor consideră că victoria clară, scor 3-0, reprezintă şi un răspuns pentru contestatari.

"Din punctul meu de vedere nu a fost o surpriză. Eram convins că jucătorii îşi vor da viaţa şi credeam că cei de la Craiova vor veni cu nasul pe sus. Au zis că dacă se face ora 20.01 nu vor intra pe teren.

Nu cred că se întâmpla acest lucru. Ne bucurăm că am câştigat, şi de maniera aceasta, dar dacă nu câştigăm joi cred că această victorie nu are niciun rost.

Da, a fost o revanşă nu numai pentru meciul din tur. La meciul din tur, dacă ne aducem bine aminte, am avut foarte multe ocazii la 0-0, ei au marcat dintr-o lovitură de cap în minutul 45 dacă nu mă înşel, din corner. Dar şi pentru alte persoane care ne critică în fiecare zi pe toate reţelele de socializare, în media şi sperăm ca prin meciul acesta, dar şi următoarele, să le închidem  puţin gura
", a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Nistor spune că transferul lui Mattia Montini e unul excelent pentru Dinamo şi că italianul va fi şi mai bun în momentul în care se va pune 100% la punct cu pregătirea fizică.

"Da (n.r. Montini e atacantul de care Dinamo avea nevoie)! Nea Mircea ne-a zis să mai aşteptăm puţin, că nu este pregătit 100%. Dar şi aşa, să marchezi 3 goluri contra Craiovei, să nu mai zic de primul gol, ce gol a marcat, eu zic că e un transfer reuşit şi cu siguranţă după pregătirea de iarnă va fi altceva", a declarat Nistor pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: dan nistordinamocraiova 

viewscnt
Articole similare