Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit întăririle pentru Gică Hagi! Mutarea anunţată cu mare fast: "Va fi o muncă uriaşă pentru noi"

Au venit întăririle pentru Gică Hagi! Mutarea anunţată cu mare fast: "Va fi o muncă uriaşă pentru noi"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a reuşit să-şi atragă noi parteneri în proiectul său demarat la malul mării. Luni, Academiahagi.ro a anunţat că a adus întăriri, pentru a depista noile talente din fotbalul românesc.

Gică Hagi nu renunţă la visul său, în ciuda problemelor financiare din această perioadă. Pentru descoperirea noilor talente din fotbalul românesc, Academia Gheorghe Hagi a semnat un parteneriat cu iSport Vâlcea.

"Academia de Fotbal Gheorghe Hagi continuă să-şi mărească numărul cluburilor partenere.

Academia numărul 1 a României, conform evaluării întocmite de Federaţia Română de Fotbal, a semnat în această vară un parteneriat cu iSport Vâlcea.

La parafarea noului parteneriat au fost prezenţi din partea grupării constănţene Pavel Peniu (preşedinte Academia Hagi), Gheorghe Popescu (preşedinte FC Viitorul) şi Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul), în vreme ce gruparea vâlceană a fost reprezentată de Bogdan Mihalache, Narcis Enăchescu, Alin Savu şi Adrian Savu.

"Mă bucur că reuşim să ne mărim numărul colaboratorilor. Sunt convins că parteneriatul cu iSport Vâlcea va fi cu beneficii de ambele părţi", a declarat preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu.

"Noi, antrenorii de la iSport, vom avea responsabilitatea permanentă de a depista copiii talentaţi şi de a-i trimite la clubul din Constanţa. Va fi o muncă uriaşă pentru noi, dar foarte frumoasă. Avem deja un copil la Academia Hagi şi sunt convins că vor mai ajunge şi alţii acolo", a afirmat Bogdan Mihalache, coordonatorul clubului iSport", a transmis Academiahagi.ro. 

Afla mai multe despre: viitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare