Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au vrut să-l PROSTEASCĂ!". FCSB a ratat cel mai tare transfer! Becali a fost făcut praf de impresar: "Îmi e scârbă"

"Au vrut să-l PROSTEASCĂ!". FCSB a ratat cel mai tare transfer! Becali a fost făcut praf de impresar: "Îmi e scârbă"

Superliga

Comentarii

Jucătorul lui FC Voluntari, Aïssa Laïdouni (23 de ani), a fost aproape de a ajunge la FCSB în vară, dar impresarul Liubliana Nedelcu şi Gigi Becali nu s-au înţeles asupra detaliilor financiare. Acum, cazul a fost scos din nou pe masă de finanţatorul FCSB, iar impresarul fotbalistului a reacţionat dur.

"A costat 200.000 de euro. L-am vrut de mult timp, dar cereau ei 400.000 şi după aia, ultima dată, 200.000 plus nişte procente, nu ştiu", susţinea Gigi Becali în vară.

Becali a revenit asupra transferului ratat al lui Laidouni şi a susţinut că pretenţiile impresarului au fost exagerate. Liubliana Nedelcu a reacţionat la scurt timp după afirmaţia lui Gigi Becali, iar agentul a susţinut că "a fost pusă multă presiune pe Laidouni să meargă la Steaua fără mine că să-l prostească ei cum vor!". 

Aïssa Laïdouni, transfer ratat de FCSB

"Suntem în postul Crăciunului! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare după cât adevăr spunem şi să ne pedepsească în funcţie de minciunile pe care le spunem! Aşa să ne ajute Dumnezeu pe toţi! Nu stau ca alţii tot timpul cu crucea în mână şi declar peste tot cât sunt eu de credincioasă, dar nici nu am încercat să las pe drumuri măicuţele şi bătrânii de la Mănăstirea Cristiana şi nici nu m-am judecat cu ei precum cei care “se dau” mari credincioşi! Din vară şi până acum a fost pusă multă presiune pe Laidouni să meargă la Steaua fără mine că să-l prostească ei cum vor! Am spus-o şi o repet! Nu a fost vehiculată nicio sumă pentru comision, iar referitor la procente (pe care într-adevăr le-am cerut) nu s-a spus nimic despre câte procente! Consider aceste declaraţii defăimătoare la adresa mea, un om care munceşte din greu de 20 de ani şi care nu a câştigat nici un leu fără să muncească! Ştiu că deranjez pe mulţi din fotbal pentru că nu mint fotbaliştii şi nu-i fur şi atunci cei din breaslă care se ocupă numai cu asemenea lucruri se simt lezaţi că le stric “şmecheriile”! Voi solicita în instanţă probe pentru declaraţiile acestea! Şi repet! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi în funcţie de cât rău şi cât bine am făcut sau facem şi în funcţie de minciunile şi de adevărurile pe care le spunem‼️‼️ Majoritatea caută circul şi can can-ul! Îmi este SCÂRBĂ!", a scris impresara pe pagina personală de Facebook. 

Fotbalistul francez a ajuns la FC Voluntari în vara anului 2018, iar în acest sezon a jucat de 14 ori, a marcat o dată şi a oferit două pase decisive. 

Afla mai multe despre: aissa laidounigigi becalifcsbtransfer aissa laidouniliubliana nedelcu 

viewscnt
Articole similare