Experiențe împreună.
You are here:

Au vrut să-l transfere pe Dennis Man, l-au lăsat la Parma şi acum îl regretă: ”Mi-au zis că 'trebuia să-l luăm noi'”

Au vrut să-l transfere pe Dennis Man, l-au lăsat la Parma şi acum îl regretă: ”Mi-au zis că 'trebuia să-l luăm noi'”

Serie A

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că sunt cluburi care au vrut să-l transfere pe Dennis Man, dar l-au lăsat să plece la Parma şi acum regretă.

Înainte să se transfere la Parma, Dennis Man era unul dintre cei mai interesanţi jucători români. Aflat într-o formă foarte bună, atacantul de 22 de ani a avut un sezon excelent la FCSB, lucru care a atins atenţia mai multe cluburi importante din străinătate.

În iarnă s-a vorbit despre Fiorentina, Lazio şi chiar AC Milan, însă Dennis Man a fost transferat până la urmă de AC Milan. Acum, Giovanni Becali susţine că sunt cluburi care au vrut să-l transfere în iarnă şi acum regretă că l-au lăsat să plece la Parma.

Au vrut să-l transfere, dar l-au lăsat să plece la Parma

Giovanni Becali a fost întrebat dacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor rămâne şi din vară la Parma, dacă echipa italiană va retrograda. Fostul impresar susţine că viitorul celor doi este asigurat, mai ales că ei au lăsat o impresie bună în Serie A.

În plus, Giovanni Becali susţine că sunt cluburi care au vrut în iarnă să-l transfere pe Dennis Man, însă l-au lăsat să se ducă la Parma şi acum regretă după ce fostul atacant al FCSB-ului a început să iasă în evidenţă:

”Sunt cluburi care îmi spun ”trebuia să-l luăm noi pe Man”. Nu pot să spun cine. Deci nu e o problemă viitorul lor (n.r. al lui Man şi Mihăilă)”, a spus Giovanni Becali la Realitatea Sportivă.

Ce planuri au cei de la Parma cu Man şi Mihăilă dacă echipa va retrograda

Din păcate pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Parma nu se află într-o situaţie foarte bună. Echipa italiană riscă să pice în Serie B şi nu dă semne că ar putea să se salveze. În acest moment, cu 8 etape înainte de finalul campionatului, Parma se află la 7 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea, ocupat de Torino, dar care are un meci în minus.

Însă Giovanni Becali nu-şi face prea multe griji pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Cei doi ar putea fi împrumutaţi la o altă echipă din Serie A, dar, în acelaşi timp, şefii Parmei sunt decişi să invetească în continuare în club.

În această situaţie, n-ar fi exclus ca Parma să-şi păstreze aproape toţi jucătorii importanţi, chiar dacă echipa va retrograda în Serie B: ”Îmi zice preşedintele: ”la vară, eu nu vând, eu cumpăr”. Deci el cumpără, nu vinde. Şi în Serie B”, a mai spus Giovanni Becali.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...