Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au zis că suntem cea mai proastă echipă din toate timpurile”. Discurs emoţionant al selecţionerului Australiei după eliminarea de la CM: ”Sunt mândru”

”Au zis că suntem cea mai proastă echipă din toate timpurile”. Discurs emoţionant al selecţionerului Australiei după eliminarea de la CM: ”Sunt mândru”

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Australiei, Graham Arnold, şi-a lăudat jucătorii după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar. The Socceroos au ratat calificarea în sferturile de finală după ce a fost învinşi de Argentina, scor 2-1, în urma golurilor marcate de Messi şi Alvarez şi autogolul lui Fernandez.

Favorită la calificarea din grupa D, Danemarca s-a făcut de râs la această Cupă Mondială, iar Australia a profitat de randamentul scăzut al danezilor şi a reuşit să obţină un loc în optimi.

O înfrângere la scor cu Franţa a fost urmată de o victorie cu Tunisia şi un triumf surprinzător împotriva naţionalei lui Christian Eriksen, dar the Socceroos nu au putut ajunge mai departe de ultimele 16.

Deşi a însumat la fel de multe puncte ca Franţa, golaverajul Australiei era inferior, astfel că naţionala pregătită de Arnold Graham a dat peste Argentina în sferturi şi a fost răpusă cu 2-1.

În ciuda înfrângerii suferite, selecţionerul Australliei şi-a felicitat jucătorii şi a recunoscut că este mândru de tot ce a reuşit echipa sa la acest turneu final.

Discurs emoţionant al selecţionerului Australiei după eliminarea de la Cupa Mondială

"Le-am spus băieţilor că nu pot fi mai mândru de ei şi de tot ce au oferit, mie şi ţării. A fost o călătorie lungă şi grea de patru ani şi jumătate.

Desigur, sunt puţin dezamăgit, pentru că credem că am fi putut avea puţin mai mult. Dar sunt sigur că ţara este foarte mândră de aceşti băieţi.

Nu în fiecare zi joci cu a treia cea mai bună echipă din lume şi cred că am făcut o treabă foarte bună. Sunt mândru de sacrificiile pe care le-au făcut de-a lungul acestei călătorii.

Am auzit multe că suntem cea mai proastă echipă Socceroos din toate timpurile. Şi am ajuns în optimile de finală, ca în 2006, luând şase puncte în grupe, ceea ce nu se întâmplase niciodată.

Messi? El este incredibil. Este unul dintre cei mai mari din toate timpurile. El este remarcabil. Am avut privilegiul de a juca împotriva lui Diego Maradona şi de a antrena împotriva Argentinei lui Messi.

Sunt doi jucători excepţionali, Argentina trebuie să fie mândră şi fericită că a avut doi jucători de acest calibru", a declarat Graham Arnold.

Afla mai multe despre: graham arnold 

viewscnt
Articole similare