Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aubameyang, aproape de un transfer la Barcelona! Condiţia prin care noul căpitan de la Arsenal va ajunge pe Camp Nou

Aubameyang, aproape de un transfer la Barcelona! Condiţia prin care noul căpitan de la Arsenal va ajunge pe Camp Nou galerie foto

Arsenal

Comentarii

În urma incidentului cu Granit Xhaka, Unai Emery i-a luat banderola şi a pus-o pe braţul lui Pierre-Emerick Aubameyang, dar noul căpitan al lui Arsenal poate pleca în scurt timp de pe Emirates Stadium.

În vârstă de 30 de ani, Aubayemang vrea să joace în UEFA Champions League şi dacă Arsenal nu se va califica în acest sezon este hotărât să plece de la echipă. Doar că Barcelona îl vrea încă din iarnă, potrivit El Chiringuito. 

"Tunarii" sunt dispuşi să asculte ofertele primite pe adresa gabonezului datorită contribuţiei aduse de atacant în anii petrecuţi la club. Golgheterul din sezonul trecut de Premier League este cotat la 70 de milioane de euro, iar oficialii de la Barcelona ar fi dispuşi să plătească o sumă de transfer apropiată de valoarea atacantului pentru a îl aduce din ianuarie. 

Valverde îl preferă pe Antoine Griezmann în bandă, iar catalanii au nevoie de un înlocuitor pentru Luis Suarez. Ajuns la 32 de ani, uruguyuanul are scăderi de formă şi probleme cu accidentările tot mai dese, motiv pentru care Barcelona nu îl mai consideră soluţia optimă pentru poziţia de atacant. 

Aubameyang, aproape de un transfer la Barcelona

Atacantul gabonez a ajuns pe Emirates Stadium în ianuarie 2018, iar de atunci a fost principalul marcator al "tunarilor". Chiar şi în acest sezon, el a marcat nouă goluri în 13 meciuri pentru Arsenal. În total, Aubameyang s-a dovedit a fi letal în faţa porţii. 50 de goluri în doar 78 de meciuri a reuşit fostul jucător de la Borussia Dortmund, astfel el şi-a justificat preţul de 63,75 de milioane de euro în urmă cu aproape doi ani. 

Afla mai multe despre: aubameyangbarcelona 

viewscnt
Articole similare