Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aubameyang aruncă săgeţi către Arsenal după ce a fost decisiv în derby-ul cu Real Madrid! ”Salutare de la un jucător terminat!” Postarea starului gabonez

Aubameyang aruncă săgeţi către Arsenal după ce a fost decisiv în derby-ul cu Real Madrid! ”Salutare de la un jucător terminat!” Postarea starului gabonez

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

Au marcat Aubameyang ’29, ’51, Araujo ’38 şi Torres ’47. Înfrângerea a venit chiar după succesul răsunător din Champions League. Real Madrid a eliminat-o pe PSG din competiţie şi s-a calificat mai departe în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Chelsea. 

Gabonezul Aubameyang este omul momentului la Barca şi a reuşit o dublă pentru catalani contra lui Real Madrid, plus o pasă decisivă. De asemenea, Dembele a făcut din nou o partidă bună şi a oferit două pase decisive. 

Fostul jucător de la Dortmund este primul jucător din secolul 21 care a contribuit la 3 goluri în primul El Clasico disputat. Unicul jucător care a reuşit o asemenea performanţă a fost  Alfredo Di Stefano, în toamna lui 1953.

 ”Salutare de la un jucător terminat!” 

După meci, starul Barcelonei nu a ezitat să arunce săgeţi către fosta lui echipă, Arsenal, care nu ştia în iarnă cum să scape mai repede de el. ”Salutare de la un jucător terminat”, a fost mesajul postat de gabonez, pe contul personal de Twitter. 

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: barcelona-aubameyang-arsenal 

viewscnt
Articole similare