Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aubameyang s-a dat de gol pe Instagram! ”Da, sigur!” Cu ce echipă a anunţat că semnează

Aubameyang s-a dat de gol pe Instagram! ”Da, sigur!” Cu ce echipă a anunţat că semneazăgalerie foto
Comentarii

Pierre Aubameyang mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2021 şi apar tot mai multe întrebări legate de viitorul său. Gabonezul a dat un răspuns pe Instagram.

Ca să mai treacă timpul în perioada de carantină, Pierre Aubameyang şi Kevin Prince Boateng au decis să organizeze o sesiune live  pe Instagram cu întrebări din partea fanilor. Aubameyang nu s-a sfiit să vorbească despre viitorul său la echipa tunarilor.  

"Fanii spun că ar trebui să semnezi un nou contract cu Arsenal", i-a spus Boateng colegului său. "Da, ştiu", a răspuns Aubameyang, care apoi a fost întrebat de Boateng pe car se mai întinde contractul lui actual. "Un an", a fost răspunsul gabonezului, care ulterior  a mai primit o întrebare complicată: dacă mai rămâne la club, moment în care Aubameyang a răspuns: "Sigur, sigur!" şi a râs complice, scrie presa engleză.

 

Aubameyang e golghterul lui Arsenal şi al doilea cea mai bun marcator din Anglia. Din iarna anului trecut, gabonezul a devenit căpitanul tunarilor, iar el s-a dovedit un jucător cheie în echipa lui Arteta.

În acest sezon, a marcat 20 de goluri în toate competiţiie, dintre care 17 numai în campionatul Angliei şi este de departe cel mai bun marcator de la Arsenal. Totuşi, echipa nu poate sta doar în Aubameyang. Arsenal e abia pe locul 9, la opt puncte de lucurile de Liga Campionilor. 

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Aubameyang

Afla mai multe despre: aubameyangarsenal 

viewscnt
Articole similare