Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Audienţe record aseară, în Marea Britanie, în timpul executării loviturilor de departajare! Kane & Co au egalat un record vechi de 14 ani

Audienţe record aseară, în Marea Britanie, în timpul executării loviturilor de departajare! Kane & Co au egalat un record vechi de 14 ani

Cupa Mondială

Comentarii

Peste 24 de milioane de britanici au stat ieri seară în faţa televizoarelor în momentul în care Harry Kane şi colegii săi din naţionala Angliei au executat loviturile de departajare, informează News.ro.

Reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce a învins selecţionata Columbiei.

În Marea Britanie, postul ITV a transmis partida. Cele cinci minute (de la ora locală 21:50 şi până la ora 21:55) au fost cele mai urmărite cinci minute la un post de televiziune britanic de la ceremonia de închidere a Olimpiadei din 2012, organizată la Londra. În minutul maxim de audienţă s-au înregistrat nu mai puţin de 24,4 milioane de telespectatori. Alţi 3,3 milioane de britanici au urmărit meciul pe platforma online ITV Hub.

Televiziunea britanică a transmis că această cifră a fost cea mai mare pentru o transmisiune sportivă de la meciul Angliei cu Portugalia, de la Campionatul European din 2004.

Anglia va juca împotriva naţionalei Suediei sămbătă pentru un loc în semifinalele Campionatului Mondial.

Afla mai multe despre: cm 2018 

viewscnt
Articole similare