Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AUDIO | A apărut înregistrarea primului apel de urgenţă care a anunţat prăbuşirea elicopterului în care se afla Kobe Bryant

AUDIO | A apărut înregistrarea primului apel de urgenţă care a anunţat prăbuşirea elicopterului în care se afla Kobe Bryant

NBA

Comentarii

Apelul de urgenţă care a anunţat prăbuşirea elicopterului în care se aflau Kobe Bryant şi fiica sa a apărut pe internet. Primii care au răspuns au fost secţia de pompieri şi poliţia din LA.


Sportul mondial este în lacrimi după ce Kobe Bryant şi una dintre fiicele lui au decedat într-un accident de elicopter. Aparatul de zbor s-a prăbuşit duminică dimineaţă, după 9.30 - ora locală. Primele concluzii au fost că accidentul s-a petrecut din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zona fiind cuprinsă la acea oră de o ceaţă foarte densă.

Elicopterul, construit în 1991, a plecat de pe aeroportul John Wayne la 9:06 - oral locală - duminică, conform înregistrărilor de zbor disponibile publicului. Apoi, a trecut peste Boyle Heights, pe lângă stadionl Dodger, şi a înconjurat Glandale în timpul zborului. Înainte de ora 10:00, aparatul de zbor avea să pice în Calabasas.

Primul apel telefonic a fost înregistrat la 9.47 - ora locală. Înregistrarea lui a apărut pe internet şi primii care au răspuns au fost pompierii şi poliţia din L.A., care s-au grăbit să trimită echipaje în zonă.

Kobe Bryant şi alte opt persoane, printre care şi fiica fostului baschetbalist, Gianna, de 13 ani, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Afla mai multe despre: kobe bryant 

viewscnt
Articole similare