Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelian Bogaciu, totul despre mafia pariurilor: "E la îndemâna arbitrului: pariezi 10.000 de euro şi vii cu patru minute"

Aurelian Bogaciu, totul despre mafia pariurilor: "E la îndemâna arbitrului: pariezi 10.000 de euro şi vii cu patru minute"

Fotbal intern

Comentarii

Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv în dosarul ”Mită pentru arbitri”. După mai bine de nouă ani, Bogaciu a venit la Telekom Sport şi a dat cărţile pe faţă, fără să se ferească de cuvinte.

Invitat la Sport Center, de la Telekom Sport, fostul arbitru a vorbit, printre altele, şi despre mafia pariurilor. Deşi recunoaşte că pariurile sportive "influenţează fotbalul 100%", fostul arbitru are şi unele semne de întrebare.

"Pe meci cam câte cartonaşe ai în oferta de pariuri, peste 4,5 sau 5,5 cartonaşe, da? Tu, ca arbitru, cum dai tu cinci, şase cartonaşe, dacă în meciul ăla jucătorii îşi văd de treabă? Ca să dai cartonaşe, ca să dai penalty, dacă jucătorii nu faultează. Există între 20 şi 30 de faulturi pe meci. În derby-uri 25-35. Şi să spunem că doar cinci sunt sancţionabile cu avertisment. Nu cred că s-ar face aşa ceva", a spus Bogaciu, la Telekom Sport.

Totuşi, Bogaciu lasă o portiţă deschisă în privinţa minutelor de prelungire, deşi are reţineri şi în această privinţă.

"Asta este la îndemâna arbitrului. Patru minute de prelungire sau două sau trei sau zero. Nu cred că un arbitru de top de la noi ar risca.

Ar fi culmea să te gândeşti tu, ca arbitru, în minutul 87, 88: «bă câte minute de prelungire ar trebui să-i comunic arbitrului de rezervă să indice pe tabelă, ca să nu fie discuţii. Dacă dau patru, dacă dau cinci». Bun, tu pariezi pe patru minute, pariezi 10.000 de euro, automat suma aia apare la casa de pariuri: «Bă, stai puţin, că s-au pariat 10.000 de euro sau X lei». Şi tu vii cu patru minute", a adăugat Aurelian Bogaciu, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Afla mai multe despre: bogaciupariurimafie 

viewscnt
Articole similare