Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurică Beldeanu urmează să suporte o operaţie pe creier! Luni ajunge la Bucureşti

Aurică Beldeanu urmează să suporte o operaţie pe creier! Luni ajunge la Bucureşti

Fotbal intern

Comentarii

Lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău luni seară, în timp ce era la căpătâiul lui Ilie Balaci, la biserică. A avut nevoie de îngrijiri medicale, apoi a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-au făcut mai multe teste amănunţite şi unde este internat şi-n prezent.

Se pare că problemele sunt mai serioase decât se părea iniţial. Acesta urmează să fie operat de urgenţă, la Bucureşti. Ar fi vorba despre o intervenţie pe creier, iar Rodion Cămătaru e cel care se ocupă de toate formalităţile. Fostul mare atacant îl va aduce pe Beldeanu în Bucureşti luni dimineaţă, unde îl va interna la Spitalul Bagdasar-Arseni. Tot aici va avea loc şi operaţia extrem de complicată.
 
Andreea Beldeanu, fata lui Aurică, a declarat zilele trecute pentru Libertatea: "Este bine. Vorbeşte, merge singur. Nu a suferit nici atac vascular, nici preinfarct. A făcut o lipotimie, şi-a pierdut temporar cunoştinţa, pe fond emoţional. Ţinea foarte mult la Ilie Balaci. Generaţia lor formează o adevărată familie. Familia a hotărât ca tata să mai stea sub observaţia medicilor în spital".

Afla mai multe despre: aurica beldeanucraiovaoperatiecreier 

viewscnt
Articole similare