Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Australian Open 2021 | Când vor juca Sorana Cîrstea şi Simona Halep. Anunţul făcut de organizatori

Australian Open 2021 | Când vor juca Sorana Cîrstea şi Simona Halep. Anunţul făcut de organizatori

Simona Halep

Comentarii

Ultimele 2 românce aflate pe tabloul de la Australian Open au aflat la ce oră vor juca, vineri, în turul 3. Simona Halep, locul 2 WTA, o va înfrunta pe Veronika Kudermetova, locul 36 WTA, iar Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, va juca împotriva Marketei Vondrousova, locul 20 WTA.

În turul 3 al Australian Open au reuşit să ajungă 2 sportive românce. Organizatorii turneului de grand slam au anunţat, astăzi, programul din următoarea rundă a competiţiei. Orele care sunt trecute corespund fusului orar al României.

Sorana Cîrstea o va întâlni pe Marketa Vondrousova, iar meciul se va disputa vineri dimineaţa, de la ora 02:00. Partida va avea loc pe arena Margaret Court.

Simona Halep va disputa runda 3 împotriva Veronikăi Kudermetova, vineri dimineaţă, de la ora 10:00. Va fi primul meci al sesiunii de seară şi se va juca pe Rod Laver Arena.

Cine este adversara Simonei Halep

Veronika Kudermetova este o rusoaică, de 23 de ani, de 1,75 m, ce îşi egalează cea mai bună performanţă la un turneu de grand slam, cu apariţia în runda 3, la Australian Open. Kudermetova mai reuşise să ajungă în această stagiune doar la Roland Garros, în 2019. Rusoaica a însumat premii în valoare de aproximativ 1,6 milioane de dolari, deocamdată, în carieră. Aceasta este în formă bună, până acum, în 2021. Kudermetova a reuşit să ajungă în finala turneului de la Abu Dhabi, dar a pierdut finala, împotriva Arynei Sabalenka, locul 7 WTA.

Simona Halep a discutat, într-un interviu, despre următoarea adversară de la Australian Open.

"Nu cred că am jucat împotriva ei, va fi o nouă provocare, o voi urmări pe întregistrări, aşa cum fac de fiecare dată când mă confrunt cu o jucătoare cu care nu m-am mai întâlnit, dar mai întâi vreau să mă recuperez după acest meci. Dacă voi la sută la sută ca azi, va fi bine" a declarat românca.

 

 

Afla mai multe despre: simona halepsorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare