Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Australian Open ziua 5 | Simona Halep merge în turul 4. Dominic Thiem - Nick Kyrgios meciul zilei

Australian Open ziua 5 | Simona Halep merge în turul 4. Dominic Thiem - Nick Kyrgios meciul zileigalerie foto

Sporturi

Comentarii

Simona Halep (2) a jucat în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova (32). După victoria grea din turul 2, de data aceasta favorita numărul 2 s-a impus cu 6-1 6-3 în numai 78 de minute de joc.

Ziua de tenis a debutat cu meciul Soranei Cîrstea (68) cu jucătoarea din Cehia, Marketa Vondrousova (19). Favorita 19 a câştigat în două seturi, scor 6-2 6-4, iar sportiva din România îşi încheie evoulţia în Australia după cel de-al 3-lea joc. Simona Halep (2) a jucat în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova (32). După victoria grea din turul 2, de data aceasta favorita numărul 2 s-a impus cu 6-1 6-3 în numai 78 de minute de joc.

Serena Williams (10) a trecut în două seturi de sportiva din Rusia, Anastasia Potapova (101), scor 7-6 6-2. O altă favorită, Naomi Osaka (4), nu a avut probleme în faţa tunisiencei Ons Jaber (30) pe care a învins-o cu 6-3 6-2.

În turneul masculin a fost o zi plină de meciuri spectacol de 5 seturi. Principalul favorit, sârbul Novak Djokovic (1), a fost la un pas de eliminare. La 2-0 la seturi pentru sârb, acesta a suferit o uşoară accidentare la şold. Momentul a fost unul important iar Taylor Fritz (27) a revenit egalând la seturi. Înaintea setului 3 s-a desfăşurat un alt eveniment important. La ora 23:30 (ora Australiei), spectatorii din tribune au fost evacuaţi din cauza lockdown-ului în care Australia a intrat de la miezul nopţii. După pauza cauzată de acest eveniment, sârbul Djokovic a revenit mai bine de la vestiare şi s-a impus cu 6-2 în setul decisiv după aproape 3 ore şi jumătate de joc. Favoritul 11, canadianul Denis Shapovalov (11), a fost eliminat de un conaţional în doar 3 seturi. Felix Auger (20) l-a eliminat pe acesta. Meciul zilei a avut loc pe John Cain Arena, acolo unde Dominic Thiem (3) l-a întâlnit pe favoritul gazdelor, Nick Kyrgios (47). Australianul salvase mingi de meci în turul precedent. Thiem s-a impus în final după ce a revenit de la 0-2 la seturi. Surpriza zilei a venit din partea unui jucător rus venit din calificări. Aslan Karatsev (114) l-a eliminat pe favoritul 8 al turneului, argentinianul Diego Schwartzman (8) în mai puţin de 2 ore, scor 6-3 6-3 6-3.

Mâine vor juca Horia Tecău, Andreea Mitu, Raluca Olaru în probele de dublu la masculin şi feminin. De mâine se va juca fără spectatori la Melbourne după noi cazuri de coronavirus în Australia. Cel puţin 5 zile de acum înainte, tribunele arenelor vor fi goale.

Articol postat de ANDREI BADEA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare