Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Australian Open ziua 8 | Ashleigh Barty merge în sferturi. Elina Svitolina eliminată de locul 61 WTA

Australian Open ziua 8 | Ashleigh Barty merge în sferturi. Elina Svitolina eliminată de locul 61 WTAgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Mâine de la ora 10:00 (ora României), Simona Halep (2) va juca în faţa americancei Serena Williams (10) în sferturile de finală pe tabloul feminin.

Singurul jucător de tenis de pe tabloul masculin, Horia Tecău a fost eliminat alături de Marcelo Melo, după în două seturi în faţa perechii formate din croatul Ivan Dodig şi slovacul Filip Polasek, scor 6-4 6-3.

Jucătoarea din Ucraina, Elina Svitolina (5) a pierdut surprinzător în faţa americancei Jessica Pegula (61) după un meci de aproape 2 ore încheiat cu 6-3 în decisiv. O altă americancă, Jennifer Brady (22) s-a calificat mai departe după victorie în două seturi la Donna Vekic (28), scor 6-1 7-5. Favorita turneului, Ashleigh Barty (1) a trecut de o altă americancă, Shelby Rogers (57), scor 6-3 6-4. În ultima partidă a zilei, Karolina Muchova (25) a învins-o pe Elise Mertens (18) în două seturi lungi şi echilibrate, 7-6 7-5.

Daniil Medveved (4) îşi confirmă statutul de favorit şi trece în mai puţin de o oră şi jumătate de americanul Mackenzie McDonald (192), 6-4 6-2 6-3. Fabio Fognini (16) nu a putut să-i facă faţă spaniolului Rafael Nadal (2). Meciul s-a terminat în 3 seturi după 2 ore şi 16 minute de joc. Meciul dintre rusul Andrey Rublev (7) şi norvegianul Casper Ruud (24) s-a terminat prin abandonul norvegianului în la începutul setului 3 în momentul în care rusul conducea cu 2-0 la seturi. Ultimul meci al zilei la masculin nu s-a mai jucat. Italianul Matteo Berrettini (9) a abandonat înainte de începutul meciului şi astfel grecul Stefanos Tsitsipas (5) merge mai departe.

Mâine de la ora 10:00 (ora României), Simona Halep (2) va juca în faţa americancei Serena Williams (10) în sferturile de finală pe tabloul feminin.

Articol postat de ANDREI BADEA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare