Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Australianul Stuart MacGill a vorbit pentru prima dată despre răpirea sa: "Am fost intimidat fizic şi mental"

Australianul Stuart MacGill a vorbit pentru prima dată despre răpirea sa: "Am fost intimidat fizic şi mental"galerie foto

Diverse

Comentarii

Australia a primit o veste îngrozitoare, când fostul mare jucător de cricket, Stuart MacGill, a fost răpit la începutul acestui an. Acum, fostul sportiv a descris calvarul pentru prima dată.

Australianul Stuart MacGill, prime explicaţii după ce a fost răpit

Stuart MacGill a vorbit despre răpirea de la începutul acestui an şi despre impactul pe care l-a luat. Fostul jucător de cricket a fost dezbrăcat, atacat şi ameninţat cu armele timp de o oră în aprilie.

În declaraţia dată poliţiei, fostul sportiv susţine că a fost răpit în apropierea casei sale din Cremorne, pe malul nordic al Sydney-ului, pe 14 aprilie. Bărbatul de 50 de ani a spus că a rămas cu traume după acestă experienţă. „De atunci m-am gândit la asta probabil 20 de ore pe zi”, a declarat MacGill conform News.com.au, care citează A Current Affair.

„M-am gândit că dacă poate aş fi putut face ceva diferit, dar atunci nu aş sta probabil aici, vorbind cu tine. M-am trezit într-o poziţie în care nu puteam face prea multe. Eram într-o situaţie care îmi este străină şi am fost intimidat fizic şi mental. Pur şi simplu nu ştiam ce se va întâmpla, îmi derulam scenarii diferite prin cap".

Galerie foto cu Stuart MacGill

Când a fost întrebat dacă s-a temut deloc pentru viaţa sa în timpul răpirii, MacGill a răspuns: „Nu ştiu cu adevărat dacă sunt sau nu pregătit să vorbesc despre acest gen de lucruri în acest moment, ca să fiu sincer”.

Patru bărbaţi au fost acuzaţi de răpire şi s-a aflat că unul dintre bărbaţii acuzaţi este fratele partenerei lui MacGill, Maria O'Meagher. Acesta deţinea restaurantul Neutral Bay Aristotel, unde MacGill lucra ca manager din 2018. 

MacGill a explicat, de asemenea, de ce i-a trebuit o săptămână să informeze poliţia despre răpire. „Am avut dureri. Nu gândeam lucid în primele două zile". Între timp, au apărut noi dovezi cu poliţia care deţine acum imagini a doi potenţiali noi suspecţi 

În declaraţia sa de la poliţie, MacGill susţine că altercaţia a avut loc la o săptămână după ce l-a prezentat pe Marino Sotiropoulos (n.r. - fratele partenerei lui MacGill) unui presupus traficant de droguri pe nume Sonny, un client obişnuit la Aristotel, restaurantul condus de MacGill şi O'Meagher. MacGill neagă orice implicare într-un presupus acord de droguri.

MacGill a reprezentat Australia în 44 de meciuri de cricket, între 1998 şi 2008. El şi-a anunţat retragerea din cricket internaţional în 2008. S-a căsătorit cu vedeta Rachel Friend în 2000 şi au doi copii împreună, Penny şi Alex, dar au divorţat în 2013.

Galerie foto cu Stuart MacGill

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stuart macgill 

viewscnt
Articole similare