Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autogol antologic al unui fost fotbalist de la FCSB! Până şi Bănel Nicoliţă ar fi invidios | VIDEO

Autogol antologic al unui fost fotbalist de la FCSB! Până şi Bănel Nicoliţă ar fi invidios | VIDEOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Luca Tincău a marcat cel mai tare autogol din 2020 în fotbalul românesc. Fostul fotbalist de la FCSB a încurcat porţile în meciul din Liga 3 dintre CSM Satu Mare şi Someşul Dej. A fost de altfel singura reuşită a meciului, cea care a adus victoria oaspeţilor.

Un fost fotbalist de la FCSB a dat cel mai tare autogol al anului

Autogolul a fost unul cu adevărat antologic şi i-a făcut pe cei prezenţi în tribune să glumească pe seama fundaşului. „Anulează, mă, a fost offside, mă!”, ”Să-i dea afară, mă!”, s-a auzit de pe stadionul din Satu Mare.

Vezi autogolul lui Tincău la minutul 18 al filmării

În minutul 64 al partidei dintre Satu Mare şi Someşul Dej, Maxin a pătruns în flancul drept, a pasat în faţa porţii, acolo unde goalkeeperul Curileac nu ar fi trebuit să întâmpine dificultăţi. Fostul portar al Botoşaniului nu a putut reţine balonul, care a ajuns la Luca Tincău.

Tincău s-a trezit singur în faţa porţii goale. A vrut să trimită în corner, dar a şutat direct în vinclu, moment în care coechipierii săi au încremenit.

Cei care au văzut autogolul, au comparat execuţia lui Tincău cu cea a lui Bănel Nicoliţă de pe Santiago Bernabeu, atunci când Real Madrid a învins Steaua cu scorul de 1-0 prin reuşita mijlocaşului român.

Cine este Luca Tincău

Luca Tincău a ajuns în 2019 la Satu Mare, atunci când a fost transferat de la FCSB. Fundaş sau mijlocaş, acesta a început fotbalul la Juniorul Satu Mare, iar apoi şi-a continuat cariera la LPS Satu Mare, pentru selecţionata judeţului şi pentru juniorii Olimpiei Satu Mare.

Înainte să ajună la CSM Satu Mare, Tincău a trecut pe la Concordia Chiajna şi la FCSB II, acolo unde, sub comanda lui Dacian Nastai a debutat cu gol pentru satelitul clubului lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: liga 3tincauautogolfcsb 

viewscnt
Articole similare