Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autogol de cascadorii râsului. Improvizaţia lui Vintilă, EŞEC TOTAL. Pe cine a scos din echipă Ovidiu Popescu | VIDEO

Autogol de cascadorii râsului. Improvizaţia lui Vintilă, EŞEC TOTAL. Pe cine a scos din echipă Ovidiu Popescu | VIDEO

FCSB

Comentarii

De ce i-a fost frică nu a scăpat. FCSB a primit gol de la CFR Cluj din cauza absenţei unui veritabil fundaş stânga. Folosit în premieră pe acel post, Ovidiu Popescu şi-a arătat decisiv limitele la meciul din Gruia.

În prima repriză a meciului cu FCSB, CFR Cluj a deschis scorul prin autogolul incredibil al lui Ovidiu Popescu. Folosit la FCSB pe postul de mijlocaş central sau de fundaş dreapta, fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu s-a descurcat deloc bine în flancul stâng al defensivei. Popescu a încurcat porţile şi-a ajutat-o să înscrie pe campioana României în minutul 23.

Decizia lui Bogdan Argeş Vintilă de a îl titulariza pe Ovidiu Popescu în poziţia de fundaş stânga a fost extrem de curioasă având în vedere fotbaliştii pe care îi mai are FCSB în lot. Nu mai puţin de alţi cinci fotbalişti ar putea juca pe postul de fundaş stânga.

Este vorba despre Panţîru, Soiledis, Momcilovic, Alexandru Stan şi Lucian Filip. Ce-i drept, primii doi sunt accidentaţi, în timp ce ultimul a început meciul cu CFR Cluj din postura de mijlocaş.

Afla mai multe despre: popescuautogolfcsb 

viewscnt
Articole similare