Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autorităţile din China au intrat din nou în alertă după ce au apărut noi cazuri de coronavirus. Un oraş a fost închis

Autorităţile din China au intrat din nou în alertă după ce au apărut noi cazuri de coronavirus. Un oraş a fost închis

Diverse

Comentarii

China este din nou în alertă după ce au apărut noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Cinci dintre cele 17 cazuri raportate au fost în Wuhan, de unde a pornit pandemia de COVID-19.

Informaţii îngrijorătoare din China, care a raportat 17 noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în contextul în care în ultima perioadă chinezii au raportat un caz pe zi. Cinci dintre cele 17 cazuri au fost raportate în Wuhan, oraş care trecuse peste pandemie şi până sâmbătă nu mai raportase niciun caz. Bilanţul în Wuhan este în creştere, după ce sâmbătă a fost raportat un caz.
 
Autorităţile chineze susţin că cei cele cazuri din Wuhan sunt pacienţi asimptomatici care au început să aibă simptome de coronavirus. 
 
În plus, autorităţile de la Beijing au decis să închidă oraşul Shulan, care are aproximativ 670.000 de locuitori, după ce aici au fost în week-end confirmate 11 cazuri. De remarcat că oraşul Shulan face parte dintr-o provincie în care n-a fost raportat niciun caz de COVID-19 în ultimele două luni şi jumătate. 
 
Aceste noi cazuri au venit la doar o săptămână după ce China a anunţat că toate regiunile ţării au risc redus sau mediu de infectare. Acum, autorităţile chineze sunt din nou în alertă. 
 
De la izbucnire pandemiei, la finalul anului trecut, în lume au fost raportate 4,1 milioane de cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 şi 282.000 de morţi. În România sunt 15.362 de cazuri confirmate şi 952 de decese. 

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare