Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Avem câte doi jucători pe post care pot fi chemaţi la echipa naţională mare”. Gică Hagi, mulţumit de proiectul Academiei

„Avem câte doi jucători pe post care pot fi chemaţi la echipa naţională mare”. Gică Hagi, mulţumit de proiectul Academiei

Superliga

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani) a pus pe picioare o adevărată academie de fotbal, care oferă an după an, tineri fotbalişti promiţători pentru sportul românesc.

Viitorul oferă în fiecare an jucători pentru loturile naţionale. Hagi are 15 fotbalişti la naţionalele U17, U19, U21 şi la prima reprezentativă. Este depăşită la acest capitol doar de FCSB, care are în total 18 fotbalişti.

Hagi este mulţumit de atmosfera de la Academie şi de performanţele pe care le-a bifat de-a lungul anilor.
Am realizat lucruri fantastice, excelente. Am făcut lucruri incredibile în această perioadă! Suntem un club şi există o statistică unde suntem cel mai bun club din România, nu ştiu dacă şi din toate timpurile, care a produs cei mai mulţi jucători. Vorbim de un clasament european. Primul club din România a fost Viitorul, locul 80 în lume! E fantastic ce se întâmplă şi le mulţumesc tuturor celor de acolo, pentru că nu am făcut doar eu asta. Au muncit mulţi la acest proiect. Mai avem doar să dovedim şi să scoatem jucători şi în Europa care să confirme, pentru că în ţară am reuşit asta. Să fim cinstiţi! Toţi se uită la Viitorul şi vor să ne bată! Când scrieţi în ziare, mereu 'Academia e numărul 1'. Asta e mândria noastră! Noi am produs în zece ani şi pentru piaţa românească, dar şi pentru afară. În plus, noi acum avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemaţi la echipa mare! Noi alimentăm toate naţionalele care sunt acum ale României", a declarat Gică Hagi pentru GSP.ro.

Andrei Ciobanu, eroul de la Viitorul. A marcat un super-gol în meciul cu Olanda

Chiar un jucător de la Viitorul, Andrei Ciobanu, a marcat ieri un super-gol în meciul României cu Olanda, scor 1-1. Ciobanu s-a arătat foarte bucuros de golul său şi de debutul tricolorilor mici la EURO 2021. În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, iar Germania va juca împotriva Ţărilor de Jos, la Szekesfehervar. Ultima etapă programează, la 30 martie, meciurile Ţările de Jos – Ungaria şi Germania – România. Faza grupelor Campionatului European se va încheia la 31 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc în perioada 31 mai – 6 iunie. Naţionala României se află pentru a doua oară consecutiv la un turneu final, după ce în 2019 a ajuns până în semifinale.

Afla mai multe despre: viitorulgica hagiandrei ciobanu 

viewscnt
Articole similare