Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem documentele! A fost aprobat PUZ-ul pentru noul stadion al lui Dinamo. Noua arenă se va construi pe locul velodromului din Ştefan cel Mare

Avem documentele! A fost aprobat PUZ-ul pentru noul stadion al lui Dinamo. Noua arenă se va construi pe locul velodromului din Ştefan cel Maregalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Ieri a fost programată şedinţa în care s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru locul în care va fi amplasat stadionul Dinamo.

Comunicatul PMB: “Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Se aproba PUZ Soseaua Stefan cel Mare nr 7-9, LOT 1/2, Sector 2, i conformitate cu Avizul Arhitectului Sef nr 05/01. 02. 2019 prevazut in Anexa 1, Planul de Reglementari urbanistice vizat spre neschimbare, prezentat in Anexa 2, regulamentul Local de Urbanism reprezentand Anexa 3 si Raportul informarii si consultarii publicului nr 1254/01.02.2019, reprezentand Anexa 4. 
 
Clubul Sportiv Dinamo a depus la CNI documentaţia pentru realizarea noului stadion. În prezent, au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate. Pentru ca cele două studii să fie realizate, trebuie suplimentată suprafaţa de teren pusă la dispoziţie pentru respectarea prevederilor UEFA şi ISU.
 

Afla mai multe despre: stadion 

viewscnt
Articole similare