Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem dovada că Roger Federer nu e om! Uriaşul tenismen elveţian a salvat ŞAPTE mingi de meci şi s-a calificat în semifinale la Australian Open 2020

Avem dovada că Roger Federer nu e om! Uriaşul tenismen elveţian a salvat ŞAPTE mingi de meci şi s-a calificat în semifinale la Australian Open 2020

Tenis

Comentarii

Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Australian Open, după ce a salvat şapte mingi de meci în meciul din sferturi cu Tennys Sandgren, locul 100 ATP.

Tenismenul american a fost cât pe ce să producă şocul începutului de an în tenisul mondial, dar a dat cu piciorul la nu mai puţin de şapte mingi de meci în faţa elveţianului şi a fost învins, scor 3-6, 6-2, 6-2, 6-7 (8), 3-6.

Roger Federer, în semifinale la AusOpen după ce a salvat şapte mingi de meci

În setul al patrulea, Tennys Sandgren a avut trei mingi de meci la 5-4, după care încă patru în tie-break. Elveţianul avea să câştige tie-break-ul, 10-8, apoi să se impună fără probleme în setul decisiv.

 

 

Sandgren a acuzat oboseala şi probleme la piciorul stâng, la care a purtat un bandaj sub genunchi.

"Am avut noroc, nu am controlat acele şapte mingi de meci. Am fost incredibil de norocos. Nu cred că merit această victorie, dar sunt bucuros de ea. Cred în miracole, dar aş vrea să câştig mai uşor", a spus Federer, care s-a plâns şi el de probleme fizice, în zona inghinală, după meci.

Federer a câştigat de şase ori Australian Open, ultima dată în 2018, a mai jucat o finală şi s-a mai calificat de şapte ori în semifinale

Pentru un loc în finală la Australian Open 2020, Federer se va bate cu învingătorul dintre canadianul Milos Raonic, locul 35 ATP, şi sârbul Novak Djokovic, numărul doi mondial, meci programat de asemenea marţi, de la ora 10:10.

Pe cealaltă parte a tabloului au loc, în sferturi, meciurile Rafael Nadal - Dominic Thiem, respectiv Stan Wawrinka - Alexander Zverev.

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare