Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | George Puşcaş nu va fi convocat pentru meciurile cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024!

UPDATE | George Puşcaş nu va fi convocat pentru meciurile cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024!
Comentarii

Naţionala României se pregăteşte de alte două meciuri foarte importante din preliminariile EURO 2024, contra Belarusului şi Andorrei, din luna octombrie.

UPDATE | Potrivit ultimelor informaţii apărute în spaţiul media, selecţionerul Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme pe George Puşcaş pentru partidele cu Belarus şi Andorra.

Apropo de lot, am primit o informaţie: George Puşcaş nu va fi în lot pentru această dublă cu Belarus şi Andorra. Motivul principal este pentru că va fi suspendat cu Belarus şi probabil că nu îl mai cheamă doar pentru Andorra.

Va fi chemat Drăguş, aşa cum anunţă presa din Turcia. Şi Drăguş şi Niţă vor fi în lot de la Gaziantep, de la Şumudică, vor fi la lot pentru această dublă”, anunţă fanatik.ro.


Ştirea iniţială

Unul dintre jucătorii preferaţi ai selecţioneruluI Edi Iordănescu, George Puşcaş - hulit de o mare parte a suporterilor pentru jocul său modest sub tricolor - va absenta pentru primul şi cel mai important meci, din deplasare, cu Belarus, pe 12 octombrie, în Ungaria (Budapesta).

George Puşcaş e suspendat. Drăguş sau Alibec în locul său?

George Puşcaş a încasat un cartonaş galben în partida pe care România a câştigat-o contra statului Kosovo, scor 2-0, şi este suspendat pentru meciul cu Belarus.

  • Cel de-al doilea meci este cu Andorra, la Bucureşti, pe 15 octombrie, un joc care, cel puţin pe hârtie, le este la îndemâna tricolorilor.

Aşadar, rămâne întrebarea dacă Edi Iordănescu îl va mai convoca pe George Puşcaş pentru această dublă - sau mai exact doar pentru meciul cu Andorra. 

  • Atacantul celor de la Genoa face parte din lista preliminară a jucătorilor pe care Edi vrea să se bazeze în luna octombrie.

În lipsa lui George Puşcaş, Edi Iordănescu pare să aibă doar două variante viabile, în formă, de atacanţi: Denis Alibec - marcator în Qatar, şi Denis Drăguş - cel care a renăscut sub bagheta lui Marius Şumudică, la Gaziantep.

  • Alibec şi Drăguş fac şi ei parte din lotul preliminar al stranierilor, fiind doi dintre cei mai în formă jucători români ai momentului, alături de Darius Olaru şi Radu Drăguşin.

George Puşcaş, pierdere sau nu?

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, consideră că absenţa lui George Puşcaş va fi o absenţă pentru echipa naţională, mai ales la meciul cu Belarus, ce se anunţă mai greu decât cel de acasă, cu Andorra.

"Avem o problemă. Puşcaş e suspendat pentru primul meci. Drăguş, la sfârşitul anului trecut, a jucat bine în amicalele cu Slovenia şi Moldova, după care n-a mai jucat, că altfel venea la echipa naţională.

Acum, la forma asta sportivă, cred că e de luat în seamă", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andorrabelarusgeorge puscas 

viewscnt
Articole similare