Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem o revanşă de luat. Meciul trebuie să se decidă pe teren!". Mirel Rădoi, gata de duelul cu Norvegia, în ciuda problemelor nordicilor

"Avem o revanşă de luat. Meciul trebuie să se decidă pe teren!". Mirel Rădoi, gata de duelul cu Norvegia, în ciuda problemelor nordicilor

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani), selecţionerul naţionalei României, a vorbit despre partida cu Norvegia, la conferinţa de presă premergătoare meciului. Antrenorul român a spus că îşi doreşte ca partida să se joacă, chiar dacă norvegienii au fost blocaşi pe aeroport din cauza COVID-19, dar n-ar avea nimic împotrivă ca meciul să fie reprogramat luni, 16 noiembrie, dacă UEFA va decide asta.

Rădoi speră ca naţionala să nu mai facă greşelile pe care le-a făcut în repriza a doua a meciului cu Belarus, 5-3 la Ploieşti, şi a spus că meciul trebuie să se decidă pe teren. Selecţionerul naţionalei consideră că e momentul revanşei pentru tricolori, după înfrângerea, 0-4 din Norvegia.

"Nu ne este teamă de ce s-ar putea întâmpla dacă ar fi cazul unei infecţii majore la nivelul lotului Norvegiei. În momentul de faţă ne gândim doar că avem în faţă un adversar foarte puternic, în care încercăm să arătăm la fel de bine ca ei, şi nu cum am arătat la ultima partidă. În plus de asta, avem o revanşă de luat faţă de noi, faţă de suporterii noştri, faţă de jurnaliştii din ţara noastră şi cred că în momentul acest anu putem să vorbim de ce alte riscuri, în afară de fotbal ar putea fi.

(n.r. -despre o posibilă amânare a meciului până luni) Dacă astea ar fi punctele comune pentru ambele echipe naţionale, s-ar ajunge la această soluţie, noi nu am avea nimic împotrivă să se reprogrameze această partidă. Cred că cel mai important e că acest meci să se dispute pe teren.


Dacă UEFA va hotărî aşa, va trebui să cădem de comun acord când şi probabil şi ora partidei, dar n-am avea nimic împotrivă dacă s-ar reprograma.

Indiferent de problemele pe care le are acum Norvegia, poate alinia oricând un prim 11 foarte valoros.

(n.r. - despre greşelile cu Belarus?) Sperăm ca, în momentul în care vom întâlni mâine seară Norvegia, să nu mai facem aceleaşi greşeli, pentru că adversarul e mult mai valoros şi atunci te poate costa mult mai mult.

(n.r. - Preferi să se joace, chiar dacă putem fi învinşi, sau preferi să nu se joace şi să ne dea victoria?) E momentul revanşei, cel puţin aşa o percep eu şi asta o să încerc să-i fac să înţeleagă şi băieţii. După aceea, cred că aşa ar fi fair-play, chiar dacă putem să spunem că în momentul d efaţă avem puţine puncte şi nu ne-ar strica 3 puncte. Cel mai important ar fi ca această partidă să se dispute"
, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Meciul România - Norvegia, din Liga Naţiunilor, se joacă duminică, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare