Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem tabloul complet al echipelor promovate în Liga 2! Ieri s-au stabilit ultimele două câştigătoare de serii

Avem tabloul complet al echipelor promovate în Liga 2! Ieri s-au stabilit ultimele două câştigătoare de serii

Liga 2

Comentarii

CSM Şcolar Reşiţa şi Csikszereda Miercurea Ciuc au obţinut promovarea după meciurile jucate în penultima etapă a campionatului.

Cu Gloria Buzău, Rapid şi Turris Turnu Măgurele deja promovate matematic în al doilea eşalon înaintea ultimelor două runde, încă două serii urmau să îşi mai stabilească echipele care termină pe primul loc. În seria a 4-a, CSM Şcolar Reşiţa a învins-o pe ACS Dumbrăviţa cu 2-0 şi are cinci puncte avans înaintea ultimei etape în faţa urmăritoarei Şoimii Lipova, lider mult timp în această ediţie de campionat.

La fel s-a întâmplat şi în seria a 5-a, acolo unde Comuna Recea a pierdut duelul cu Csikszereda Miercurea Ciuc în partea a doua a sezonului. Ciucanii au făcut pasul decisiv după etapa a 29-a când au câştigat cu 2-0 pe terenul celor de la Unirea Tăşnad. Astfel, etapa a 30-a din eşalonul trei va mai avea ca miză doar lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cele cinci câştigătoare de serii vor fi înlocuite în Liga a 3-a de echipele retrogradate din B. În acest moment ACS Poli Timişoara, CS Baloteşti şi Dacia Unirea Brăila sunt deja retrogradate cu două runde înainte de finalul stagiunii. 

Afla mai multe despre: promovariscolar resitacsikszereda miercurea ciuc 

viewscnt
Articole similare