Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem un respect mare faţă de CFR Cluj” Joan Jordan de la FC Sevilla se aşteaptă la un retur dificil pe Sanchez Pizjuan

”Avem un respect mare faţă de CFR Cluj” Joan Jordan de la FC Sevilla se aşteaptă la un retur dificil pe Sanchez Pizjuan

CFR Cluj

Comentarii

Joan Jordan de la Sevilla crede că returul cu CFR Cluj va fi unul foarte dificil, dar atât el cât şi coechipierii săi îşi fac speranţe mari în privinţa calificării.

Sevilla a remizat în deplasare la Cluj, iar acum pleacă înainte de manşa retur cu prima şansă.

Unul dintre fotbaliştii revelaţie ai Sevillei, Joan Jordan a vorbit în conferinţa de presă premergătoare meciului despre campioana României: ”Ştim că este o partidă foarte importantă, care ne poate duce în runda următoare sau ne poate scoate afară din Europa, deci ştim importanţa partidei. Avem foarte mari speranţe pentru această partidă, pentru această competiţie. Suntem pregătiţi pentru a concura, pentru a face o partidă bună. Trebuie să începem cu umilinţă şi cu respect maxim faţă de Cluj. Ştim că va fi o partidă dificilă, că ne vor pune în încurcătură, dar noi ne-am pregătit pentru o partidă mare. Cred că CFR este o echipă complicată, care la ea acasă ne-a pus probleme, iar în deplasare este foarte periculoasă. A făcut meciuri mari în faţa unor echipe importante, precum Lazio, dar noi suntem pregătiţi, suntem în alertă, pentru că va fi o partidă complicată” a mărturisit Joan Jordan, înainte de duelul cu CFR Cluj

Sevilla şi CFR Cluj se întâlnesc, joi, de la 22:00, în returul 16-imilor Europa League, iar scorul va începe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriţi, dar campionii României au făcut câteva victime cu nume în acest sezon european.

Afla mai multe despre: joan jordansevillacfr cluj 

viewscnt
Articole similare