Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem un român campion european la drift

Avem un român campion european la drift

Sporturi cu motor

Comentarii

Pilotul român Radu Văduva a devenit campion european Pro2 la International Drift Kings după ce a obţinut victoria în etapa finală pe circuitul Serres din Grecia. Este pentru prima oară când un pilot tricolor reuşeşte o astfel de performanţă la individual în competiţia internaţională lansată în 2005.

În actualul sezon, Radu Văduva a ratat o singură dată clasarea în Top 4 la finalul unei etape, în Spania, acolo unde a fost eliminat în Top 4, în timp ce în calificări o singură dată a încheiat mai jos de locul 3. "Dacă mă întrebai acum câţiva ani dacă voi reuşi această performanţă, nici nu îndrăzneam să visez că voi fi campion în Drift Kings", a spus Văduva.

Performanţa reuşită de român este cu atât mai importantă cu cât de-a lungul sezonului 2021 a concurat cu o maşină de concurs împrumutată. "Maşina mea de concurs cu care eram obişnuit a avut probleme, aşa că am apelat la un coleg. Deşi nu am avut aceeaşi putere ca a multora dintre contracandidaţi, sunt fericit că am încheiat pe 1", a spus Radu Văduva la finalul sezonului care a strâns 63 de concurenţi la Pro 2.

Afla mai multe despre: radu vaduvapro2campion europeandrift 

viewscnt
Articole similare