Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem unele probleme!" Devis Mangia a explicat înfrângerea surprinzătoare cu Sepsi

"Avem unele probleme!" Devis Mangia a explicat înfrângerea surprinzătoare cu Sepsi

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a încercat să găsească explicaţii pentru înfrângerea surprinzătoare suferită de echipa sa, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa a doua a Ligii 1.

"Când o echipă face un joc mai bun, de regulă pierzi meciul. Probabil că avem unele probleme, pentru că nu am marcat nici astăzi, sunt ceva probleme, dar trebuie să muncim şi să oprim această serie. Nu este o problemă de tactică. Am încercat să găsim soluţii, dar nu am fost în stare să le găsim", a declarat Devis Mangia, la Telekom Sport.

La rândul său, fundaşul Florin Gardoş a tras un semnal de alarmă: Ne-am prezentat lamentabil! Toţi, fără nicio excepţie. N-am avut prospeţime, n-am avut agresivitate, n-am avut nimic. Chiar n-a mers nimic. Nu ştiu ce se întâmplă. Sper să ne revenim. Trebuie să ne revenim, pentru că în ritmul ăsta nu prindem nici play-off-ul".

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a doua a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Tandia, în minutul 61, din pasa lui Hamed. De-a lungul partidei, Craiova a tras un singur şut pe poartă, prin Alex Mitriţă, în minutul 74.

Afla mai multe despre: mangiacraiovasepsi 

viewscnt
Articole similare