Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aventura lui Pogba la United e aproape de final. Manchester are pe masă o ofertă greu de refuzat: 90 de milioane de euro şi un fotbalist la schimb

Aventura lui Pogba la United e aproape de final. Manchester are pe masă o ofertă greu de refuzat: 90 de milioane de euro şi un fotbalist la schimb
Comentarii

Paul Pogba este dorit la Real Madrid, dar are şanse foarte mari să revină în Italia. Conducerea lui Juventus vrea să facă o ofertă greu de refuzat pentru vedeta „Diavolilor Roşii”.

Cu doar 520 de minute evoluate în acest sezon şi fără gol marcat în campionat, Paul Pogba e ca şi plecat de la Manchester United. 

Momentan, francezul se recuperează după intervenţi chirurgicală suferită în prima zi a anului, dar chiar şi după ce îşi va reveni, Pogba are şanse mici să mai intre în planurile lui Ole Gunnar Solskjaer.

Pe 3 ianuarie 2020 au apărut zvonuri că Pogba este un fotbalist pe care şi l-ar dori la Inter Conte, dar presa din Marea Britanie, mai exact mirror.co.uk anunţă că Juventus are prima şansă să îl ia pe campionul mondial.

Conducerea campioanei Italiei vrea să dea 90 de milioane de euro şi pe pe Adrien Rabiot la schimb pentru transferul lui Pogba de la Man United. Rabiot a ajuns la Torino de la PSG în vara lui 2019 din postura de jucător liber de contract, dar a evoluat în doar nouă partide sub comanda lui Sarri. 

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rabiot, potrivit siteului de specialitate transfermarkt

Afla mai multe despre: pogbatransferjuventus 

viewscnt
Articole similare