Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Mitică Dragomir pentru Laurenţiu Reghecampf: ”E greu să rezişti la Craiova dacă nu faci asta”

Avertismentul lui Mitică Dragomir pentru Laurenţiu Reghecampf: ”E greu să rezişti la Craiova dacă nu faci asta”
Comentarii

Mitică Dragomir l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf după ce fostul tehnician al FCSB-ului a semnat cu Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a fost confirmat oficial ca noul antrenor al Craiovei în cursul zilei de luni. Fostul tehnician al FCSB-ului va conduce primul antrenament marţi după-amiaza şi va fi pe bancă la returul cu Laci. În Bănie, antrenorul român va avea obiectivul de a califica echipa în grupele Conference League şi de a câştiga campionatul.

Numirea sa pe banca Craiovei este o adevărată lovitură de imagine, spune Mitică Dargomir. Fostul şef al LPF vede cu ochi buni aducerea lui Reghecampf la Universitatea, însă îl avertizează pe tehnician că nu va avea viaţă lungă pe Oblemenco dacă nu va putea aduce titlul în Bănie.

Avertismentul lui Mitică Dragomir pentru Laurenţiu Reghecampf

”E o lovitură de imagine. E foarte bine că s-a dus la Craiova. Rotaru e un patron care dă banii, nu are de ce să nu se înţeleagă cu patronul. La Craiova e greu să rezişti daca nu iei campionatul, dacă nu ai rezultate. O să vedem ce va face. O să fie o bătălie interesantă”, a mai spus Mitică Dragomir.

Laurenţiu Reghecampf nu a mai antrenat în România din mai 2017, când s-a despărţit de FCSB după ce nu a reuşit să câştige titlul. În cariera sa, tehnicianul român le-a mai pregătit pe Gloria Bistriţa, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, Al Hilal, Litex, Al-Wahda, Al-Wasl şi Al Ahli.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovaliga 1mitică dragomirreghe craiova 

viewscnt
Articole similare