Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment din partea armenilor: ”Nu venim să jucăm la egal” Voskanyan şi-a amintit de meciurile cu echipele din România

Avertisment din partea armenilor: ”Nu venim să jucăm la egal” Voskanyan şi-a amintit de meciurile cu echipele din România

Echipa națională

Comentarii

România joacă de la ora 21:45 contra Armeniei. Taron Voskanyan, fundaşul în vârstă de 28 de ani al armenilor, a vorbit despre confruntarea cu România.

Taron Voskanyan mărturiseşte că naţionala României are calitate şi este o echipă puternică: ”Ştim deja că echipa naţională a României este puternică. Trebuie să fim concentraţi şi să obţinem un rezultat bun.”

Fundaşul lui Alashkert spune că naţionala ţării sale nu vine la egal la Bucureşti: ”Niciodată nu intrăm pe teren ca să jucăm la egal. Acest meci este foarte important pentru noi şi vom face tot ce este posibil ca să câştigăm mâine, pentru că vrem să ne menţinem şansele de calificare.”

Taron Voskanyan şi-a adus aminte şi de alte confruntări cu echipele din România: ”Am jucat de două ori împotriva echipelor româneşti, FCSB şi CFR Cluj. Ambele echipe au fost foarte puternice şi foarte bune.” a mai spus Taron Voskanyan.

Afla mai multe despre: taron voskanyan 

viewscnt
Articole similare