Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment dinspre CFR Cluj după Supercupa României cu FCSB: "Este o presiune artificială. Ajungem la discuţii interminabile"

Avertisment dinspre CFR Cluj după Supercupa României cu FCSB: "Este o presiune artificială. Ajungem la discuţii interminabile"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, şi-a continuat discursul referitor la arbitraj, la finalul meciului în care echipa lui Edi Iordănescu a câştigat Supercupa României.

Marius Bilaşco, avertisment după Supercupa României

Înainte de primele meciuri din play-off-ul Ligii 1, Marius Bilaşco a atras atenţia asupra discuţiilor din jurul arbitrajului, după ce în ultimele zile Gigi Becali şi Edi Iordănescu s-au contrat pe acest subiect. 

„E un trofeu pe care îl punem în vitrina clubului. Respectăm competiţia şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm încă un trofeu. Orice victorie îţi dă curaj. Nu vreau să vorbesc despre FCSB nimic. Trebuia să câştigăm înainte de loviturile de departajare. Faze controversate vor mai fi. La Debeljuh a fost o decizie ciudată. Este o presiune artificială creată, e o miză uriaşă acest campionat.

Sper ca arbitrii noştri să nu arbitreze în funcţie de ce se întâmplă în exterior. Altfel se ajunge la discuţii interminabile. Sunt jucători cu experienţă la noi. Sunt partide extrem de importante. Nu suntem favorţi, suntem pe locul 2 în campionat, dar cred că toate echipele aflate pe primele 4 locuri au şanse la campionat”, a declarat Marius Bilaşco. 

CFR Cluj a ridicat Supercupa României cu FCSB după loviturile de departajare

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbmarius bilascosupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare