Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment pentru CFR şi FCSB înaintea meciurilor cu Sepsi: ”Eu am încredere în băieţi. Sunt montaţi la maxim”

Avertisment pentru CFR şi FCSB înaintea meciurilor cu Sepsi: ”Eu am încredere în băieţi. Sunt montaţi la maxim”

Superliga

Comentarii

În următoarea săptămână, Sepsi va avea două dueluri de foc, împotriva primelor două clasate, CFR şi FCSB. În ciuda valorii adversarelor, patronul echipei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, s-a arătat optimist înaintea partidelor dificile ce urmează.

Calificată în play-off, Sepsi are de înfruntat cele mai valoroase echipe din campionatul nostru. În următoarele şase zile, echipa antrenată de Leo Grozavu va înfrunta primele două clasate, mai întâi primind vizita CFR-ului, înaintea meciului de la Giurgiu, cu FCSB.

Laszlo Dioszegi este optimist însă înaintea celor două partide de foc, acesta fiind încrezător în valoarea baieţilor săi. Patronul formaţiei din Sf. Gheorghe este de părere că băieţii săi le pot da bătăi de cap adversarelor ce urmează, chiar şi în ciuda absenţelor notabile din lotul lui Grozavu. 

Avertisment pentru CFR şi FCSB înaintea meciurilor cu Sepsi

”Eu am încredere în băieţi că se mobilizează şi o să reuşim cel puţin câte un punct de la fiecare meci, ar fi de vis. Dar, eu m-aş bucura cel mai tare dacă am bate CFR-ul, ca să să spargem mitul că cu CFR n-am reuşit să câştigăm niciodată.

Ar fi senzaţional ca măcar patru puncte din cele două meciuri să scoatem. Eu cred că o să fie meciuri echilibrate amândouă. E foarte greu cu CFR-ul, dar la fel de greu e şi cu FCSB-ul. Locul 4 e obiectivul, dar, dacă se poate, de ce nu măcar să încercăm locul 3.

Avem un dezavantaj pentru că nici Petrila, nici Golofca, nu pot să joace (n.r. în meciul cu CFR Cluj), pentru că aşa au scris în contract. Dar eu cred că toţi ceilalţi sunt montaţi la maxim”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1sepsisepsi cfrsepsi fcsblaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare