Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment pentru Cortacero: "E o săgeată! Vinovaţi sunt cei care l-au adus". Fanii lui Dinamo nu îl mai vor la club pe finanţatorul spaniol

Avertisment pentru Cortacero: "E o săgeată! Vinovaţi sunt cei care l-au adus". Fanii lui Dinamo nu îl mai vor la club pe finanţatorul spaniol

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia dificilă în care se află clubul din Ştefan cel Mare.

Fostul preşedinte al lui Dinamo crede că finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare ar trebui tras la răspundere pentru ceea a făcut la echipă.

"Cortacero e o săgeată! Vinovaţi sunt cei care l-au adus! Cineva a vrut să scape de Dinamo... El a vrut să preia clubul, să-l ducă pe primele locuri şi după 6 luni să-l vândă pentru profit. Lucrurile nu au mers aşa! A lăsat clubul cu datorii mari.

Eu nu cred că mai vine în România! Ce să facă? Să vină de ce? A lăsat clubul singur. Eu nu înţeleg pasivitatea autorităţilor. Cortacero trebuie luat direct de pe aeroport şi întrebat Cum ai luat Dinamo? În ce condiţii ai dat bani la Dinamo? E vorba de înşelăciune, de fals în acte! Cineva a girat banii daţi de Cortacero. Eu ştiu că a dat 550.000 de euro ca împrumut şi a luat banii înapoi din drepturile TV. Trebuie anchetat de ANAF, de poliţie!

Aici au fost lucruri necurate. El şi cei care au dat clubul trebuie să dea cu subsemnatul la poliţie. Nu se poate ca Dinamo să fie tranzacţionat aşa. Sunt încălcări flagrante ale legii! Hai să vedem cine i-a dat clubul, în ce condiţii. Ce a preluat? Datoriile sau doar ce e de încasat?

Dacă revine în România nu va fi o revenire prea agreabilă. Sper să nu degenereze lucrurile. Am auzit că Şerdean vrea să fie din nou preşedinte. Oamenii ăştia nu sunt sănătoşi la cap? Cum crede Şerdean că va mai intra pe stadion atât timp cât fanii sunt acolo?", a declarat Florin Prunea la Pro X.

Afla mai multe despre: dinamocortacero 

viewscnt
Articole similare