Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment pentru Denis Alibec din partea lui Vasile Maftei: ”Pentru el e ultimul tren!”. Ce trebuie să facă atacantul României pentru a deveni un fotbalist de top

Avertisment pentru Denis Alibec din partea lui Vasile Maftei: ”Pentru el e ultimul tren!”. Ce trebuie să facă atacantul României pentru a deveni un fotbalist de top

Astra Giurgiu

Comentarii

Vasile Maftei îi atrage atenţia lui Denis Alibec că transferul la Kayserispor este ultima sa şansă de a-şi demonstra valoarea într-un campionat diferit de Liga 1.

Fostul antrenor secund al lui Bogdan Andone la Astra Giurgiu are încredere că Denis Alibec are valoarea necesară pentru a se impune în Turcia şi în orice campionat străin.

„Din punctul meu de vedere, pentru Denis e ultimul tren. Deja are o vârstă, toată lumea e cu ochii pe el, ştie ce fel de fotbalist e, că e răsfăţat. Eu nu am avut nicio problemă cu el. Mie îmi place să fiu apropiat de jucători. De fiecare dată l-am ajutat cu orice sfat, cu orice problemă extrasportivă. Se mai băga şi la un tenis, l-am înscris la nişte competiţii, a mai jucat. Mai are timp (n.r. - să ajungă la nivelul lui Vasile Maftei, la tenis – râde).

Important e că acum s-a liniştit. Cred că echipele sunt puţin mai agresive acolo în Turcia. Eu cred că el are calitatea să joace în orice campionat. Problema lui e aici, la cap. El trebuie să fie liniştit şi să fie concentrat la ceea ce are de făcut. E un dezavantaj acum, că nu s-a dus la Gaziantep, pentru că Şumudică e antrenorul care a ştiut să scoată ce-i mai bun din el. Dar cred că nici în partea cealaltă nu are de ce să nu reuşească. El e foarte inteligent, să ştiţi.”, a declarat Vasile Maftei, conform ProSport.

Maftei l-a lăudat pe Denis Alibec pentru atitudinea arătată la echipa naţională. Acesta este de părere că Alibec ar fi putut ajunge un fotbalist de top dacă s-ar fi comportat asemănător mereu.

”Noi ne mirăm acum, dar e atitudinea corectă. Dacă el era aşa la fiecare meci, ajungea într-un campionat mult mai puternic şi ajungea să câştige mult mai mulţi bani. El trebuie să se gândească că asta e atitudinea corectă şi la echipa de club, nu numai la echipa naţională. Dacă ar fi aşa la fiecare meci, ar fi un jucător de top.”, a mai spus Vasile Maftei.

Denis Alibec a fost transferat de Kayserispor de la Astra Giurgiu pentru 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: denis alibecvasile mafteiastra giurgiukayserispor 

viewscnt
Articole similare