Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB: ”Locul din clasament nu le reprezintă valoarea”. Tehnicianul pregăteşte surprize în primul 11

Avertismentul lui Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB: ”Locul din clasament nu le reprezintă valoarea”. Tehnicianul pregăteşte surprize în primul 11

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti a susţinut o conferinţă de presă, în care a discutat despre derby-ul de duminică, împotriva FCSB-ului.

FCSB şi Dinamo se vor întâlni pentru prima oară în noul sezon, duminică seară, de la ora 21:00. Cele două formaţii s-au întărit în ultimele zile, iar derby-ul va fi unul complet diferit faţă de cum ar fi arătat cu o lună în urmă.

Dinamo a primit liber la transferuri şi a adus opt fotbalişti pentru a se întări. De cealaltă parte, şi FCSB-ul a efectuat mutări pe final de perioadă de mercato, însă marea schimbare este la conducerea echipei. Becali nu mai face schimbările şi primul 11, odată cu aducerea lui Edi Iordănescu, astfel că mai mult este aşteptat din partea ”roş-albaştrilor”.

Înaintea derby-ului, Dario Bonetti a avertizat că FCSB va fi mult mai periculoasă decât până acum în acest sezon. Antrenorul ”câinilor” a recunoscut că transferurile făcute îi dau încredere, însă a afirmat că nu scapă din vedere magnitudinea duelului dintre cele două rivale.

Avertismentul lui Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB

Ştim că este un meci foarte important, diferit de celelalte. Ne pregătim să dăm ce e mai bun din noi. Chiar dacă FCSB a schimbat mult în cadrul echipei, va fi un meci cu adevărat de văzut. Cu siguranţă unii vor juca, iar alţii nu. Nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei.

Cu siguranţă întâlnim un adversar puternic, iar locul din clasament nu arată adevărata valoare a echipei. Avem o echipă care are foarte multă calitate din punct de vedere individual şi asta ne linişteşte puţin. Este evident că pentru câţiva care vor fi titulari, vor juca prima dată în acest sezon.

Aşa că nu ne aşteptăm din partea lor să vedem acel 100%. Sunt jucători cu calitate la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol. E clar că avem sub lupă calitatea adversarului. Dar cred că şi ei ar trebui să îşi facă griji”, a declarat Dario Bonetti.

Afla mai multe despre: dinamofcsb dinamodario bonetti 

viewscnt
Articole similare