Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Conceicao către jucători: "La mine nu merge aşa!". Ce îl sperie pe portughez înaintea derby-ului cu U Craiova

Avertismentul lui Conceicao către jucători: "La mine nu merge aşa!". Ce îl sperie pe portughez înaintea derby-ului cu U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Etapa a zecea din Liga I se încheie luni, la Cluj, cu înfruntarea dintre CFR şi Universitatea Craiova. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Înaintea partidei din Gruia, Antonio Conceicao, a făcut o analiză a jocului echipei sale în startul de sezon. Portughezul a avut multe să le reproşeze jucătorilor, după ce au obţinut doar patru victorii în primele nouă etape. 
 
"Am observat două faze la echipă, într-un fel arătăm acasă, altfel arătăm în deplasare. La mine nu merge cu un astfel de comportament. Echipa trebuie să fie constantă în evoluţii, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeaşi capacitate în toate jocurile. Nu înţeleg de ce. Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să fim mai echilibraţi în meciuri şi în joc", a spus antrenorul CFR-ului. 
 
Contra Craiovei, campioana din sezonul trecut îşi joacă locul pe podium. Momentan, ardelenii au căzut în spatele lui Sepsi, pe locul al patrulea, dar în funcţie de jocul rezultatelor, ar putea urca chiar pe primul loc până la finalul etapei.
 
"Este adevărat că Universitatea Craiova este în acest moment echipa cu cea mai bună consistenţă din campionat.  Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual şi care traversează un moment foarte bun. Ceea ce îmi dă linişte este faptul că noi am făcut cele mai bune meciuri în acest sezon împotriva echipelor mari.
Trebuie să avem o atitudine bună, foarte competitivă şi să încercăm să ne facem jocul nostru combinativ. Dacă facem asta, putem să câştigăm" a mai spus Conceicao. 
 

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaconceicao 

viewscnt
Articole similare