Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Dorinel! Antrenorul abia aşteaptă duelul cu FCSB: "Am un singur obiectiv"

Avertismentul lui Dorinel! Antrenorul abia aşteaptă duelul cu FCSB: "Am un singur obiectiv"
Comentarii

Concordia este în afara locurilor retrogradabile, iar echipa lui Dorinel Munteanu vrea să îşi apere poziţia care asigură menţinerea în prima ligă. Alb-verzii din Chiajna vor juca în următoarele două etape la Voluntari. Primul meci este special pentru Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a fost atât jucător cât şi antrenor al actualei FCSB. Etapa viitoare va fi adversar al roş-albaştrilor din postura de antrenor al Chiajnei. Până acum, ca antrenor Dorinel are 14 dueluri contra vicecampioanei României. A câştigat doar 4 dintre ele. 

"Pentru mine este un singur obiectiv, ca echipa pe care o conduc să facă un joc bun. Şi bineînţeles, nu mergem în plimbare la Voluntari. În fotbal nu este nimic imposibil. Eu am speranţe şi încredere că nu obiectivul de a ne salva de la retrogradare este obiectivul nostru real.
 
Obiectivul nostru este altul, pe care l-am stabilit de când am preluat echipa. Şi asta vreau să înţeleagă echipa, că fără atitudine, fără muncă, nu putem să facem nimic. Sigur, poate unii mai râd pe la colţuri că astăzi am făcut un egal pe teren propriu, dar eu am tras concluzii pozitive din această partidă" a fost reacţia lui Dorinel după partida cu Dunărea.
 
 
 
Şi pentru Prepeliţă vor fi trăiri speciale duminică seară. Mijlocaşul Chiajnei a jucat timp de patru ani la FCSB.
 
"Trebuie să ne facem treaba acolo unde suntem, chiar dacă acolo am trăit clipe frumoase, am câştigat trei campionate, cupa, meciuri în cupele europene, Liga Campionilor. Europa League. A fost o perioadă foarte frumoasă, dar acum trebuie să facem tot posibilul să ne facem datoria aici unde suntem şi să câştigăm dacă se poate" a adăugat fotbalistul de 32 de ani.

 

Afla mai multe despre: chiajnadorinel munteanuprepeliţăfcsb 

viewscnt
Articole similare