Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Flick pentru starurile lui PSG: "Aşa vom juca". Marea finală a Ligii Campionilor este astăzi, la Telekom Sport 1

Avertismentul lui Flick pentru starurile lui PSG: "Aşa vom juca". Marea finală a Ligii Campionilor este astăzi, la Telekom Sport 1
Comentarii

Marea finală a Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Deşi PSG are în lot jucători extrem de rapizi, precum Neymar, Mbappe sau Di Maria, Hansi Flick a dezvăluit că Bayern Munchen nu-şi va schimba tactica pentru finala din această seară.

"Presingul avansat este ceea ce ne caracterizează. Lăsăm puţine spaţii adversarului, dar evident spaţiul în spatele liniei noastre de fund este mai mare.

Am revăzut meciurile cu Barcelona şi cu Lyon şi va fi important pentru noi să fim atenţi la pasele lor în adâncime şi să nu le lăsăm mingea.

Sigur că ştim că Parisul are jucători foarte rapizi, dar în ultimele zece luni ne-am impus filosofia, să punem presiune sus a fost garanţia succesului nostru şi nu vom schimba mare lucru", a afirmat antrenorul campioanei Germaniei.

Despre PSG, Flick a spus: "Este o echipă foarte bună, care joacă în mare viteză şi are fotbalişti foarte buni. Nu doar în atac, ci şi în linia de fund, cu Thiago Silva şi Marquinhos.

Au luat doar cinci goluri în Liga Campionilor, se vede că nu doar atacul lor funcţionează, ci şi apărarea. Avem un plan, sper că-l vom putea aplica. Nu vom putea câştiga decât dacă vom fi toţi la capacitate maximă, numai aşa".

Finala Bayern - PSG va avea loc astăzi, pe Estadio da Luz din Lisabona, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: psgbayern munchen 

viewscnt
Articole similare