Experiențe împreună.
You are here:

Avertismentul lui Hagi înaintea meciului cu Sepsi: "Suntem obligaţi să ne ridicăm la nivelul lor"

Avertismentul lui Hagi înaintea meciului cu Sepsi: "Suntem obligaţi să ne ridicăm la nivelul lor"
Comentarii

Sepsi şi Viitorul se luptă pentru supremaţie în play-out, sâmbătă, de la ora 20:00. Ambele echipe sunt pe val. Formaţia din Sfântu Gheorghe vine după două victorii consecutive, 3-1 în Ştefan cel Mare şi 5-1 contra lui Poli Iaşi, în Cupa României.

FC Viitorul a făcut spectacol în ultima etapă din play-out-ul Ligii I, când s-a impus cu 4-1 în faţa lui Hermannstadt.

"Ambele echipe sunt în formă, ambele echipe joacă un fotbal foarte bun, un fotbal ofensiv şi cu siguranţă va ieşi un meci foarte bun. Se vor întâlni două echipe care vor căuta victoria, două echipe care vor ataca, doua echipe care trebuie să facă un joc bun şi fără minge.

Cu siguranţă întâlnim o echipă foarte bună şi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Ştim că toate meciurile acolo sunt dificile, Sepsi joacă foarte bine acasă, dar mergem să jucăm meciul nostru şi să încercăm să câştigăm" , a declarat Gheorghe Hagi.

"Va fi un meci foarte greu cu o echipă foarte bună, foarte bine organizată. Ţinând cont că ei vin după două victorii, va fi un meci dificil pentru noi, dar noi ne ducem cu speranţe pentru a obţine cele trei puncte" , a spus Virgil Ghiţă.

"Un teren greu, o echipă bine organizată cu un antrenor cu care eu am lucrat şi organizeazaă foarte bine echipa, sunt foarte agresivi mai ales acasă şi cu siguranţă ne va aştepta un meci greu din care sperăm să obţinem cele trei puncte" , a declarat Andrei Artean.

viewscnt
Articole similare