Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Keys pentru Halep înaintea semifinalei cu Kerber: "Trebuie să-ţi asumi riscuri"

Avertismentul lui Keys pentru Halep înaintea semifinalei cu Kerber: "Trebuie să-ţi asumi riscuri"

Tenis

Comentarii

Angelique Kerber s-a impus în doar 52 de minute în partida din sferturile de finală de la Australian Open în faţa ocupantei locului 20 WTA, Madison Keys. La finalul meciului, americanca a recunoscut că n-a avut nicio şansă în faţa fostului lider mondial.

"Îţi ia din timpul de reacţie, mai ales cu forehandul în lung de linie. Aşa că, ceea ce în mod normal ar fi o minge sigură împotriva altor jucătoare, aici nu este, deoarece ştii că vei fi nevoită să alergi. Şi va veni şi în faţă: găseşte un echilibru incredibil între a trimite mingi înapoi şi a te pune în situaţii dificile.

Nu a mai jucat atât de agresiv până acum împotriva mea. A urcat la fileu, a reuşit lovituri câştigătoare. Nu am avut nicio soluţie astăzi. Face o treabă fantastică şi trimite înapoi atât de multe mingi, încât te determină să îţi asumi riscuri mult mai mari decât în faţa oricărei alte jucătoare, pentru că ştii că oricum ea îţi trimite înapoi încă de de foarte multe ori", a declarat Madison Keys.

În semifinale la Australian Open, Halep şi Kerber se vor întâlni pentru a nouă oară în carieră (fiecare jucătoare are câte patru victorii în meciurile directe). Ultimele lor partide au avut loc în 2016. În acel an, Halep şi Kerber au jucat cinci partide, din care nemţoaica a câştigat patru.

Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Anterior, cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne era calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Simona Halep a atins acum faza semifinalelor la toate turneele de Grand Slam. Ea a mai jucat în penultimul act al unui turneu "major" la French Open (2014 şi 2017), la Wimbledon (2014) şi la US Open (2015).

Afla mai multe despre: madison keyswtaaustralian opengrand slamtenissimona halep 

viewscnt
Articole similare