Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Marinos Ouzounidis pentru jucătorii săi: ”Nu trebuie să cedăm presiunii suporterilor”

Avertismentul lui Marinos Ouzounidis pentru jucătorii săi: ”Nu trebuie să cedăm presiunii suporterilor”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a debutat cu victorie în noul sezon, scor 1-0, în faţa lui FC Argeş, dar Marinos Ouzounidis nu a fost pe deplin mulţumit de prestaţia echipei sale.

Universitatea Craiova a început noul sezon din Liga 1 cu dreptul, după ce a trecut de FC Argeş, pe Ion Oblemenco, scor 1-0. Ivan a marcat unicul gol al partidei şi a adus toate punctele în Bănie, în timp ce noul atacant al piteştenilor, Jucie Lupeta, a ratat cu poarta goală, când scorul încă era egal.

În urma partidei, Marinos Ouzounidis a discutat despre jocul prestat de jucătorii săi. Tehnicianul grec s-a arătat mulţumit că a obţinut toate cele trei puncte, însă le-a reproşat elevilor săi că nu au avut răbdare în teren, cedând presiunii suporterilor de a juca mai rapid.

Avertismentul lui Marinos Ouzounidis pentru elevii săi

”Singurul lucru pozitiv de azi e, deşi nu am jucat bine, am câştigat cele trei puncte. Trebuie să luăm energia pozitivă de la fani. Le-am spus jucătorilor mei să nu fie... cred că jucătorii mei au vrut sa joace repede şi să marcheze repede, nu e uşor.

Chiar dacă suporterii ne presează să jucăm mai rapid, noi trebuie să fim mai lucizi, să controlăm mai mult jocul. Dacă nu vom fi concentraţi şi ne vom crede calificaţi înainte de joc, o să fie o greşeală mare.

Trebuie să fim concentraţi, să ne recuperăm, să vedem în ce stare sunt jucătorii pentru că avem din nou probleme cu accidentările”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisuniversitatea craiovafc argeşcraiova argeşliga 1 

viewscnt
Articole similare